1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AP 25 Replay Sector Is Blank ! Pomocy !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mp005, Grudzień 5, 2010.

  1. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Witam, wczoraj ściągnąłem AC:B Russound by ANDI. Podczas przepuszczania przez ABGX 1.0.4 wyskoczył mi błąd na czerwono AP 25 Replay Sector is Blank !. Dodam jeszcze że nie przerabiałem tej gry PPF-O-MATIC, a ABGX ustawiłem według tego poradnika XBOX360 ISO . Podobno ABGX sam ma ściągnąć potrzebne pliki i niepotrzebny jest już program PPF-O-MATIC. poniżej log z ABGX.

    [​IMG]

    Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Do release Russound nie ma patcha ;)
    Patch jest tylko do wersji GLOBAL.
     
  4. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Czyli rozumiem że nie mam nagrywać na płytę bo gra i tak nie odpali ?? A jeśli wgrał bym Patcha od GLOBAL to pomoże czy nie ?
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie ruszy tak, musisz ściągnąć wersję kombinowaną, czyli release global + polskie pliki. Taka gra nie nadaje się do live.
     
  6. GTX

    GTX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ta gra wgl. nie włączy się czy nie można grać na xbl???
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie włączy się czytajcie forum...
     
Wczytywanie...

Poleć forum