1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ap 25

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vesp, Grudzień 26, 2010.

  1. Vesp

    Vesp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Mam pytanie odnoście pogrubionej części tekstu.

    Czy jeśli mam NFS HP PL to mogę tą grą zrobić aktualizację i będzie wszystko działać ?

    Z góry dziękuję za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuba295

    kuba295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legionowo
    nie bo nfs ma nowszy dash, ciężko sciągnąc i wgrać na pena
     
  4. Vesp

    Vesp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czekam na więcej odpowiedzi, najlepiej jakiegoś znawcę
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jaki masz firmware i jaki dash aktualnie ?
    pozatym zaleca sie robienie aktualizacji przy metodzie 3 x dash z ac b przy nfs nie dziala i wersja jezykowa niema nic do rzeczy
     
  6. Vesp

    Vesp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem wstanie zrobić 3x dash tylko mam NFS nie mam i nie będę miał AC:BH
    Może wypowie się ktoś kto robił aktualizację na NFS
     
  7. Vesp

    Vesp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę niech ktoś kto próbował aktualizować NFS-em się wypowie
     
  8. jap

    jap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Ja zrobiłem aktualizacje z NFS i działa ale nie wiem czy mam oflagowaną konsolę bo nie gram na XBL .... zrobiłem metodą opisaną w 1 poście
     

Poleć forum