1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ap25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Loreno, Luty 5, 2011.

  1. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem, że AP25 posiadają: NFS: Hot Pursuit, AC: Brotherhood, Fable 3. Są jeszcze jakieś tytuły posiadające to zabezpieczenie?

    Niedawno wydany Test Drive Unlimited 2 nie posiada jednak AP25. Czy to znaczy, że następne gry też będą od tego wolne?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    CoD: Black Ops, Halo: Reach - mogą mieć po wrzuceniu patchy oficjalnych do gier/
     
  4. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Jeszcze COD Modern Warfare 2
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tdu 2 i dead space też pewnie niedługo nie bedą działać......bo pewnie wyjdzie aktualka......
     
  6. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja gram bez aktualizacji, więc z tym nie ma problemu. W takim razie wystarczy nie aktualizować gier i kopie będą działać?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie koniecznie. Nie ktore gry moga wymagac nowszego dasha.
     
  8. akslow

    akslow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Dokladnie i po jakims czasie gry ktore bedziesz mial w szufladzie bez patcha do ap2,5 przestana dzialac.
     
  9. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to nieciekawie... Trzeba będzie oddać do przerobienia na LT+

    Słyszeliście o patchu AP25 --> AP20? Podobno można podmienić pewne pliki gry i działa bez LT+? Próbował ktoś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum