1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ap25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bystry95, Sierpień 13, 2011.

  1. bystry95

    bystry95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Wypaliłem już 3 razy black opsa, patchowałem i w dalszym ciągu nie chce działać. Za każdym razem ten sam rezultat. Domyślam się że może to być zły patch ap25.
    Jak to jest ? Czy na każda wersje dashboardu przypada inny patch ? Jeżeli tak skąd mam brać bieżące patche? A może w innym miejscu popełniam błąd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jaki masz dash i przerobke?

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Musisz aktualizować dash do 13599 > przerobić konsole na LT+1.91 > przelecieć obraz gry ABGXem.
    Wtedy będzie działać.

    Pomogłem??
    Kliknij "PRZYDATNE"
     
  5. bystry95

    bystry95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @amnesia Dash 2.0.1262.0
    @mlodythc wiem że jest takie wyjście ale na razie chciałbym zostać przy lt+
     
  6. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Musisz ręcznie patche dogrywać na Dash 2.0.1262.0. Jest na forum jak to zrobić.
     
  7. bystry95

    bystry95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli masz na myśli TO wgrywanie patchy to jak już pisałem robiłem to za każdym razem ale nie skutkowało. To że nie działa to wina nie odpowiedniego patcha ? Może jakaś inna sugestia ? Może jakaś strona z patchami ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum