1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aplikacje do ściągnięcia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez archive16, Luty 23, 2012.

  1. archive16

    archive16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego nie mam dostepu do wszystkich aplikacji ,które są przewidziane dla posiadaczy konsoli xbox360?Mam konto xbox live Gold od 3 miesięcy i jedynymi aplikacjami które mam to you tube, facebook, twitter.Mieszkam w Anglii więc ustawienia w konsoli to język polski i region Anglia.Mam wielu znajomych którzy mają te same ustawienia a dużo więcej aplikacji np.music zune,video zune,last fm,muzu tv,netflix,love film,demand5,sky,msn,blinkbox,channel5 ,wiec dlaczego ja ich nie mam.Jak chcę zakupić np. punkty microsoftu to cenę podaną mam w złotówkach a wszyscy znajomi w funtach.Bardzo proszę o odpowiedż i pomoc co powinienem uczynic aby wszystko było w porządku bo nie ukrywam że jest to bardzo irytujące,iż nie mogę w pełni korzystać z tej usługi jak inni.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz konto do polskiego Live'a.
     
  4. archive16

    archive16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaj moge to zmienić?
     
  5. kamyz

    kamyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    trzeba dzwonic na infolinie do MS bo już nie ma możliwości migracji konta poprzez strone;)
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    albo czekac az na polskim bedzie jesli bedzie:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum