1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aracade czy Premium??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Becuś, Grudzień 18, 2008.

  1. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, potrzebuję waszej pomocy, mianowicie:
    1. Co wybrać Arcade z Jasperem? czy Arcade z Falconem ale przerobiony?? Bo jak kupie z Japerem a przerabianie LiteOn nie będzie możliwe w tym miesiącu to będzie ciężko, bo zależy mi żeby czytał "kopie zapasowe"
    2. Czy dysk jest aż tak bardzo potrzebny? w późniejszym czasie bym sobie dokupił, ale czy te 256mb mi wystarczy na razie??
    3. Czy orientuje się ktoś czy w MM w Zabrzu są już Jaspery?
    Proszę pomóżcie, z góry wielkie dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    1. ja na Twoim miejscu wybrałbym jaspera. jakoś bym przeżył to czekanie na przerobienie Litka ale za to miłbym najnowsze układy i chłodzenie.
    2. na save memorka wystarczy ale na dysk możesz zgrać całą gre.
    3. nie orientuje się :)
     
  4. Gorgol

    Gorgol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Ja bym tam brał Falcona przerobionego... No bo co to może być za wielka różnica pomiędzy nim, a Jasperem..
    2. Na pewno wystarczy.
    3. -
     
  5. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No właśnie mam dylemat;/ Może ktoś jeszcze się wypowie i mi pomoże.
     
  6. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Warto poczekać na Jaspera, moim zdaniem. Potem przerobisz LiteOn'a i masz wszystko najnowsze.
     
  7. basket4rap

    basket4rap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja tez bym poczekał na Jaspera, a najlepiej jak masz dużo cierpliwości to do początku 2009 na ostatnia wersje Valhalla'e:)
     
  8. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na Valhall'a raczej nie będę czekał bo on za szybko nie wyjdzie skoro nawet Jasper nie jest wszędzie dostępny;) Mógłbym wziąć nawet Falcon'a bo jego awaryjność i tak jest bardzo mała, ale skoro wyszedł już Jasper... Tylko nie wiem jak będzie z tą przeróbką LiteOn bo chciałbym sobie w przewie świątecznej pograć, póki mam wolne.
     
  9. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    zawsze można poczekać 2-3 lata i kupić następcę x360
     
  10. suchy69

    suchy69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja bym brał falcona przerobionego, nie słyszałem żeby za wiele osób miało na nim rroda, ja sam używam i jestem zadowolony a zdarzyło mi się grać nawet 6h bez przerwy i zero problemów, a po dokupieniu dysku i instalowaniu na nim gier to szanse na rroda maleją do zera:) Plusem dysku jest też o wiele cichsza praca konsoli. A z przeróbką lite on i nowym iextreme nigdy nie wiadomo czy nie wyjdą jakieś problemy czy coś, przynajmniej takie moje zdanie w końcu od tego mamy forum:)
     
  11. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No właśnie, boję się, żeby Falcon mi za szybko nie padł. Bo może się zdarzyć, że konsola będzie chodzić po 12 h bo ja potrzebuję sprzętu do grania a nie na wystawę ;)
     
  12. Tron

    Tron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa
    Mnie takie zapewnienie by nie uspokoiło :p Mam Falcona dopiero 2 tygodnie i w ramach "bo jeszcze ma gwarancje" katuję go od 5 do 17h dziennie. Jak narazie nic nie wskazuje na to, żeby miał jakieś problemy =3
     
  13. suchy69

    suchy69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Falcon plus gry z dysku powinien posłużyć długo, naprawde nie spotkałem sie z przypadkiem żeby falcon padł ale na twoim miejscu bym dla pewności polatał po forach i poszukał czy ktoś miał problem z falconem i rrodem. Hehe może mnie poniosło troche z tymi 6h ale z drugiej strony współczuje jeśli po takim 17 godzinnym katowaniu codziennie padnie szybko po okresie gwarancyjnym ,który pewnie ma miesiąc:p
     
  14. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ale z drugiej strony konsola jest po to żeby na niej grać ;)
     
  15. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Niby tak, nie chce się czepiać, bo to Twoja sprawa ile grasz, ale żeby grać 12 godzin to to normalne nie jest ... Ja jak wczoraj pograłem 4 godziny to myślałem że schiza dostane, mógłbym siedzieć i 20 godzin, ale nie chcę. Ja bym brał na twoim miejscu Falcona przerobionego. Masz odrazu przerobionego, tylko nagrywać płytki i nie martwić się o nic, bo o Roda nie musisz, bo przecież występuje w nim całkiem rzadko. Co Ci da, że Jasper będzie Ci pożerał ileś tam mniej prądu, jeśli i tak jest włączona po parenaście godzin, to gówno Ci to da ;) Ja się nie martwię o swojego Xa z 2006 roku, który jest teraz u szwagra i będzie działał do rana na imprezie, działał już tak nieraz i nic się z nim nie dzieje, wystarczy, że ma wokól siebie trochę przestrzeni. Bierz przerobionego Falcona !!!
     
  16. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie gram, tak codziennie ;) ale np w weekend lubię trochę nocy zarwać dla jakiejś fajnej gry ;p
     
  17. Marc0

    Marc0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ojj, to chyba w mmorpg nie graliscie :). W klanie w lineage 2 grali niektorzy od rana do poznej nocy caly czas, wkrotce norma stalo sie kazdego 6h w dni robocze a weekend 8-12 h dziennie ;).
    Sam mam taki problem jak Ty, jednak za dlugo czekam juz na tego xboxa kupuje odrazu po swietach taniej jesli ixtreme do lite-ona albo drozej z wymienianym napedem :).
     
  18. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale kupujesz Falcon'a?
     
  19. Marc0

    Marc0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak bedzie jasper to kupie jaspera, jak nie bedzie to falcona raczej :) najpierw bedzie trzeba obadac jak wyjdzie flash czy lepiej kupic xboxa przerobionego na allegro od razu czy bardziej bedzie sie oplacalo kupic w MM i przerobic osobno ;)
     
  20. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja się chyba zdecyduję na Falcon'a z wymienionym napędem.
     
  21. Draxo

    Draxo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem też dylemat który model wybrać . Do końca nie wiedziałem który wybrać :confused: Natrafiła się dobra oferta na arcade i to skłoniło mnbie do wyboru tego xklocka.

    Ps arcade+hitachi przerobiony+ 2 pady + 20gb hdd + gry za 640 zl :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum