1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

arcade a elite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez paysker, Czerwiec 8, 2010.

  1. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    powiedzcie mi czym roznia sie arcade a elite ?? znaczy maja rozne bebechy czy te same??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Eeeech... to są takie same konsole. Tylko elite ma dysk, headset i jest czarny :|
     
  4. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    czyli jam mam 2 konsole elite zabanowane czyli mozna kupic arcade i bedzie super
     
  5. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Jam mam i super dokładnie... Człowieku czy ty widzisz co piszesz o co ci chodzi.
     
  6. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    wiem ale z elite mam pady i reszte zeczy nawed syk 120gb ktory jest nowy nie uzywany
     
Wczytywanie...

Poleć forum