1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade a internet

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Makaveli170, Luty 28, 2009.

  1. Makaveli170

    Makaveli170 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    czesc
    czy to prawda ze w x360 arcade nie mozna laczyc sie do neta i grac online z innymi osobami??
    powiedzieli mi to w model1 w gnieznie
    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciek14-22

    maciek14-22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdynia
    Nie to nie prawda :)
     
  4. uh_matek_uh

    uh_matek_uh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bzdury, można grać i łączyć się. Krótko mówiąc kłamali.
     
  5. jasiulu

    jasiulu Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakieś lamusy, nie znają się.
     
  6. manhunt13

    manhunt13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Inowrocław
    Jak najbardziej można grać.
     
  7. Makaveli170

    Makaveli170 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    A grając na kopiach zapasowych moge dostać bana??
     
  8. maciek14-22

    maciek14-22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdynia
    Tak możesz grając na kopiach zapasowych w XBL jak grasz offline to nie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum