1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade czy Elite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ferrou, Grudzień 11, 2009.

  1. Ferrou

    Ferrou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Postanowiłem zakupić xboxa 360 , ale nie wiem która wersje wybrać , Arcade czy Elite. Z tego co wiem obydwie wersje różnią się dyskami , z czego jak kazdy wie ten pierwszy w ogóle nie ma. Elit(jasper) kosztuje 1100 zl a Arcade(jasper)800 zl , wiec gdybym wybral tego drugiego moglbym klupic drugiego pada i gre , gdyz nie przerabiam konsoli. Kazdy mowi ze naped x'a bardzo glosno chodzi bez instalacji gry , ale mysle ze przy normalnej glosnosci tego nawet nie slyczchac. Mysle zeby wziasc Arcade , a wy??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    ja bym na twoim miejscu brał elitkę, na allegro znajdziesz taniej a pozatym na arcade nie będziesz mógł ściągać demek, filmików itp
     
  4. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bierz Arcade, jak będziesz chciał mieć dysk, to sobie dokupisz ;D
    Biorąc Arcade licz się z tym, że nie będziesz miał np. headseta czy też kabla HDMI ;P

    Ale i tak polecam Arcade, ja gram bez dysku prosto z płyt i nie przeszkadza mi ten niby "hałas" ;P

    Edit:
    Arcade weź z pamięcią 512 mb a nie 256 ;D
     
  5. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Ludzie zacznijcie troche szukac ! Codziennie (doslownie) pojawia sie takie pytanie/dylemat na forum. Poszukaj troche w istniejacych tematach a uzyskasz odpowiedz> Ile razy mozna w kolko to samo od nowa pisac.
    I prosze mi nie odpisywac, ze nie jestem pomocny czy cos w tym rodzaju bo zawsze staram sie pomoc ale ile mozna walkowac ten sam temat i to rozpoczety juz w kilku miejscach. Do tego robi sie przez to smietnik.
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    bierz elite ma fajniejszy wygląd i ma headset i dysk. Cena wyjdzie podobna jak mialbyś wszystko dokupować.
     
  7. Ferrou

    Ferrou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm , jak pisalem jeszcze nie mialem xboxa . Co to headset?
     
Wczytywanie...

Poleć forum