1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade czy Elite???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sprinter9613, Styczeń 4, 2010.

  1. sprinter9613

    sprinter9613 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kruszwica
    Arcade czy Elite???
    ;););)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    niezbyt dużo mówi to pytanie rozwiń go trochę
     
  5. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm jak masz dużo kasy to elite :p jak mniej to arcade. Konsole raczej dużo sie nie różnią
     
  6. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Może nie koniecznie Elite chyba że chcesz mieć ładną czarną konsole z dyskiem 120 ale 60 gb spokojnie ci starczy Arcade nie kupuj bo to konsola dla tych którzy nie mają kasy i zadowalają się ochłapami chyba że dokupisz dysk
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Premium 60 GB . Lepsza o wiele od Arcade i tylko trochę gorsza ( mniejszy HDD ) od Elite .
     
  8. nick99

    nick99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli masz kase to kupuj ELITE. Nie będziesz musiał bawić się w dokupywanie dodatków, tylko odrazu będziesz "prawie" wszystko miał. Najbardziej opłaca chyba kupić się teraz tą wersje 250 GB z Forzą albo Cod -em(zakładając że masz kasę). Nie dość, że będziesz miał dysk 250GB to odrazu drugi pad.
     
  9. wik1992

    wik1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ludzie,jak On chce tylko pograć to arcade mu wystarczy ;]
     
  10. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skąd wiesz. Może ma kase i woli kupić odrazu wszystko. W sumie lepiej włożyć troche wiecej kasy jak jest taka możliwość niż potem dokupywać wszystko co cie drożej wyniesie
     
  11. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    AAA powiedzcie, czy np. jak chce sobie tylko pograć czy nie opłaci mu się kupić elite i sprzedać dysk ??
     
  12. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wtedy bedziesz musiał kupić karte pamieci na save. Może i to opłacalne ale nie wiem nie interesuje mnie to zbytnio
     
  13. sprinter9613

    sprinter9613 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kruszwica
    Q2A-00050 a co sądzicie o tej wersji Xbox'a
     
  14. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    To wtedy to żaden interes bo wtedy będzie gorzej niż z Arcade bo nie będzie nawet miał memorki na savy
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dla autora warn za drugi taki sam temat

    KOSZ
     
Wczytywanie...

Poleć forum