1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade czy elite?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamka2, Grudzień 1, 2010.

  1. kamka2

    kamka2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam
    ktora z wersji jest lepsza arcade czy elite?
    z tego co wiem elite ma wiekszy dysk i wiecej pamieci w przeciwienstwie do arcade..jakies roznice jeszcze sa? naped?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napewno Kolor obudowy :)
    i moim zdaniem bezpieczniejszy przed Rod'em :)
    i z tego co sie orientuje mniej pradu porzera :D
     
  4. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kolor obudowy i pamiec innych roznic nie stwierdzono ;)
     
  5. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest jeszcze tak jak kolega wyżej powiedział, wyższa odporność na RRoD'a. A napęd to zależy jaka data produkcji.
     
  6. Marydson

    Marydson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    234
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubaczów
    elitke wez , uwierz , ze za jakis czas jak sporo bedziesz grac naped zacznie sie poprostu pier**** , a tak zainstalujesz na dysk i git , chodzi ciszej , mozesz sciagac dlc/dema z Xbox live , a jak chcesz grac np w firefighta w halo to tez potrzeba dysku.Wszystkie gry arcade wymagaja dysku , uwierz , ze jak kupisz arcade to predzej czy pozniej kupisz dysk , wiec jak masz hajs teraz to bierz elitke!
     
  7. Wistam

    Wistam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja również brałbym wersję ELITE, bądź szukał ciekawych promocji SLIMA na święta, chyba że nie bierzesz go pod uwagę
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co ty za brednie wygadujesz?
    Odpornosc na RRODA jak i pradozernosc obydwoch konsol jest identyczna, gdyz maja identyczne plyty glownej.
    Przy obecnej cenie Elite, zdecydowanie polecam czarna konsolke (ewentualnie Super Elite White)
     
  9. kamka2

    kamka2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niestey nie stac mnie na kupowanie oryginalnych gier wiec nieprzerabialny slim raczej nie wchodzi w gre...
     
  10. kamka2

    kamka2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a kolor mi wisi moze byc nawet w paski albo kratke
     
  11. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Obojętnie co kupisz to wszystko to samo, byle byś slima nie kupił bo aktualnie jest nieprzerabialny (na dzień dzisiejszy, chyba że się mylę).

    Różnice są w HDD, jeden ma, drugi nie. Arcade ma wbudowaną pamięć 256 mb z czego dostępne jest ok. 180 mb. Sam mam Arcade, którego rok temu kupiłem za 599. Starczy i nie narzekam, aktualnie jest możliwość obsługi pendriva jako dysku (z 16 gb masz ok. 14), istnieje też możliwość podłączenia dysku zewnetrznego przez usb ale wtedy ograniczenie to 20 gb jak dobrze pamiętam.

    Więc: Jeżeli masz kasę (czyt. twoi rodzice mogą tyle kasy wyłożyć) to bierz Elitke, jeżeli nie... to Arcade i z czasem dokupisz dysk.
     
  12. kamka2

    kamka2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. kamka2

    kamka2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jestem z kategorii zieloni i nie wiem takich rzeczy
     
  14. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem i wezme raczej Elite/Premium
     
  15. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  16. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    Z tego co mi wiadomo slim będzie przerabiany bez wymianki napędu jeszcze w tym roku ;) O ile wierzyć C4EVA a myślę że chłop wie co robi ;)
     
  17. kamka2

    kamka2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ano tak... moze i bedzie ale co mi po tym jak pewnie na drugim koncu kraju
     
  18. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Starek

    Starek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bierz arcade, najlepiej wersje Jasper (z poprawionym chłodzeniem), dysk zawsze można dokupić, a Elit'y chodzą znacznie drożej niż Arcade, a poza dyskiem niewiele się różnią.
     
  20. kamka2

    kamka2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no i jak dokupie dysk wyjdzie drozej niz elite
     
  21. Paladynek

    Paladynek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Stolicy
    Ja na dniach kupuję Elite, myślę, że te 120 gb starcza, i w ogóle czarny kolor ładniejszy. :D Bierz Elitke.
     
Wczytywanie...

Poleć forum