1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade czy premium?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oozaru, Marzec 7, 2010.

  1. Oozaru

    Oozaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Arcade nie było jeszcze w 2006r
     
  4. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak ma chromowaną tackę to raczej premium.
    ale gościu sprzedał jako arcade bo dal zestaw arcade.
    zresztą to bez rożnic w konsoli tylko pudelko i dodatki inne(dlatego nie rozumiem tych którzy kupują elite)
    pozatym chyba wszystkie arcade mają HDMi a premiumy tylko tak od koncowki 2007
     
  5. paroled

    paroled Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnów
    Arcade od Premium nie różni się chyba niczym poza wielkością dysku... Znaczy Arcade nie ma go w ogóle- fakt, że niby w opisie jest że Premium ma srebrną tackę czy tam sam jej przód, ale generalnie jak mu zabrać dysk staje się Arcade :)

    A ja tam rozumiem, bo sam kupiłem Elite. Jest śliczny, bo jest czarny, ma 120 GB dysku i generalnie niewiele ponad to ale... brzmi lepiej :D W końcu to ELITE :D
     
  6. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jam też mam 120gb dysku za 150zl kupilem a konoslke w maju za 600 z 7 grami :) i kupilem sobie jeszcze winylową naklejkę na cała obudowę z gears of war:)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak już to Core!

    Arcade jest od 2007r i ma HDMI
     
Wczytywanie...

Poleć forum