1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade+HD

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez bulin90, Grudzień 11, 2008.

  1. bulin90

    bulin90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława
    Mam xbox-a360 Arcade i chce go podłącyć do telewizora LCD który posiada Funkcje HD Redy.Jakiego kabla uzyć żeby był najlepszy efekt??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vaster669

    vaster669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Silent Hill
    HDMI-w zestawie z arcade go nie ma,musisz dokupic
     
  4. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Hmm... niech pomyślę... HDMI?
     
  5. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    HD COMPONENT (ma też wyjscie optyczne przez które możesz puścić sygnał na kino domowe zeby mieć dźwięk 5.1)// sprzedam taki kabelek bardzo tanio.. jak jesteś zainteresowany to pisz na priv... pozdro
     

Poleć forum