1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade jako demo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez persik06, Luty 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam taki problem pobrałem z chomikuj grę Worms full wrzuciłem na pena i na xboxa przeniosłem i teraz wormsy są jako demo . I właśnie nie wiem jak zrobić full. Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz jakaś przeróbke w swoim xboxie ? Żeby móc odpalać gry XBLA trzeba mieć RGH/JTAG jezeli masz najnowszego dashluncha w RGH 2.29 i full dzialaja jak triale musisz edytowac launch.ini i contpatch ustawic na false
     
  4. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam lt 2.0. Możesz napisać instrukcje co i jak ?
     
  5. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jesli masz lt 2.0 nie odpalisz gier arcade/XBLA. Pozostaje Ci zakup chipu i metoda RGH bądź sciagniecia z Xbox Live
     
  6. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha to szkoda


    Mam jeszcze jedno pytanko nie do tematu (nie chce mi się zakładać tematu). Czy mogę normalną grę 7gb wrzucić na xboxa 360 przez pendrive ??
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28054
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie. Możesz z pendrive zrobić pamięć i na nią zainstalować grę. Jak masz tylko LT 2.0 to wszystkie gry musisz nagrywać na płyty i z nich dopiero instalować na dysk albo na wcześniej przygotowaną pamięć masową ( pendrive).

    EDIT:
    Wpisz sobie na allegro Reset glitch hack i Ci wyskoczy.
     
  8. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie można zakupić ten chip ?? Bo na allegro są tylko przeróbki lt ??
     
  9. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I mam prośbę możecie mi podać linka do tematu jak nagrywać gry na xboxa 360 ??
     
  10. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wormsy jako jedna z nielicznych gier z xboxlive chodzą full bez majstrowania. Musisz uruchomić z pendriva albo karty pamięci, jak wrzucisz na dysk to będzie wersja demo. Poszukaj na allegro rgh. Polecam używać wyszukiwarki na forum :)
     
  11. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak uruchomić z pendriva ?
     
  12. persik06

    persik06 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo jak zagrać w demo Syndicate ?? Pobrałem z torków wrzuciłem na dysk i uruchamiam to tylko mam filmik ???
     
  13. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ufff Pendriva musisz zrobić na dashu xboxa aby działał.
    Ściagasz program USBXTAFGUI i taka struktura musi być
    >>> Content >>> 0000000000000000 >>> wrzucasz gre. Jakoś tak ...
     
  14. horacy4

    horacy4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    291
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    z pendraka tez startuje gra Worms jako demo


    Ta gra jako chyba jedyna nie da się odpalić w pełnej wersji na jtag/rhg:dispirited: a szkoda bo bym pograł :topsy_turvy:
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To horacy4 może masz krzywy chip:), mi wszystko działą jak talala worms, worms armagedon i mayhem
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum