1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade Jasper a Elite Jasper

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VoXioR, Styczeń 11, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Czym się różnią te 2 poza dyskiem, czytałem, że Elite ma poprawione chłodzenie i nie wiem czy to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Niczym się nie różnią oprócz czarnej obudowy i dysku twardego.
     
  4. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niczym sie nie roznia , tylko wyzej wspomnianym dyskiem. chlodzenie poprawione jest wlasnie na nowych plytach np. najnowszych jasper
     
  5. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ok dzięki sekunda pytanie czy bez dysku można zrobić update dashboard?
     
  6. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co prawda niewiem bo posiadam elite z dyskiem , ale na 99 % trzeba miec cos zeby to sie gdzies zapisalo , i pewnie zamiast dysku mozna bylo by uzyc karty pamieci , albo tak jak w przypadku arcade czasami jest wbudowana pamiec i w sumie 256/512 , to tez mozna traktowac chyba jako roznice miedzy elite a arcade np.
     
  7. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    watpie zeby nxe zmiescilo sie na 256...
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zmieści się i zostanie jeszcze na zapisy gier oraz profil :)
    Elite różni się od Arcade:
    -posiada dysk twardy
    -nie posiada wbudowanej karty pamięci
    -obudowa jak i pad jest w kolorze czarnym
    (przed obniżką cen do Elite był dodawany kabel Component, HDMI oraz Audio Adapter)
     
  9. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum