1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karimata, Marzec 16, 2010.

  1. karimata

    karimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Przymierzam się do zakupu XBOXa mianowicie nie wiem czy zainwestować w arcade i dokupić dysk czy elite + gta iv? I do tego dręczy mnie to czy można spotkać Arcade jeszcze z Falconem czy już tylko na Jasperach?;p dzięki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Nowych Arcade Falcon już praktycznie nie sprzedają. Ja kupiłem Arcade, a później dokupiłem dysk, pada itd. Ale sam wybierz co dla Ciebie jest odpowiednie :)
     
  4. karimata

    karimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Arcade tańszy ;p ale w sumie wszystko to samo oprócz braku HDD i braku kabla sieciowego w zestawie (arcade) (chyba?). Mam racje?
     
  5. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Po częsci masz racje. W elite często dodają dodatkowego pada, jest też kabel HDMi, headsate, kable ethernetowy..
     
  6. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja osobiście wolę biały kolor konsoli, więc Arcade, ale wiadomo, od dawna, że o gustach się nie dyskutuje :)
     
  7. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    z tym padem to nie do konca w pewnym sklepie spotkalem sie gdzie do arcade jaspera dodawali 4 gierki + drugi pad :p trzeba patrzec po promocjach ;d co do koloru mnie tez osobiscie podoba sie bardziej biala konsola ;d a dokupic dysk do arcade to raczej nie jest problem :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum