1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcania G4 Grafika

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez chester35, Styczeń 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    Witam . mam pytanie do osób które grały w gothica 4 na xbox 360 . pobralem wczoraj demko i pierwsze co zauważyłem to tragiczna grafika ;/ wiem ze xbox ma juz kilka latek no ale mozna bylo zrobic to duzo lepiej ;/ i teraz tak , czy w pełnej wersji gry grafa zostala cos poprawiona ?? i czy gra chodzi płynniej ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gelevera

    Gelevera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lędziny
    Działa troszkę płynniej ale i tak gra strasznie tnie,graficznie praktycznie różnicy nie ma po prostu gra została wypuszczona o dobre 6 miechów za wcześnie
     
  4. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Optymalizacja jest kiepska. Do tego framerate poniżej 30FPS. Żart.

    Nie ma co się dziwić, czemu JoWood zbankrutował.
     
  5. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    hmmm. to niezbyt ciekawie ;/ jak sądzicie lepiej bedzie odpalic gre na PC przy takim sprzęcie

    4850 512MB DDR3
    2 GB RAMU
    E6300 2,8GHZ

    gram na 1024x768

    na jakie detale i plynnosc moge liczyc ? do tych którzy nie grali na pc to prosze sie nie kierowac wymaganiami podanymi na stronkach producenta bo kazdy kto gral w gothica wie jak jest z jego optymalizacją .
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Na takim pc to xa zjadasz :D Bierz wersję na pc, zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum