1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Arcania PL

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez ziombel, Lipiec 11, 2011.

  1. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Witam.

    Premiera Arcanii zapowiedziana jest na wrzesień 2011. Jak wiadomo, wypuszczenie tej gry w wersji full PL na xa, zostało już przełożone 2 razy.
    Jak myślicie, Gothic 4 w końcu ukaże się na xa ? Macie może jakieś infromacje na temat tej premiery ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Lepiej niech się nie ukazuje strata pieniędzy, Arcania bo Gothiciem tego nazwać nie można to straszny szmelc, mam nadzieję że kiedyś ktoś powróci do stylu Gothica 2 najlepsza część jaka była, choć i 1 była wspaniała.
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Grałem na PC i fajna gierka się wydaje, ale to nie to samo co stare Gothic'i :) Na pewno lepsze niż Dragon Age, Risen i Two Worlds 2 ;d

    Z tego co wiem została przekładana i 5 razy chyba ;)
     
  5. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Właśnie ściągam wersje PL PC bo mam już dość czekania :D
     
  6. GalaxyS

    GalaxyS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silent Hill
    napisz czy wersja pc ma mozliwosc grania padem jak aciagniesz.pozdro

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Z tego co widzę to nie ma. Btw. to grzech w rpg na padzie grać :D

    Źródło
     
  8. GalaxyS

    GalaxyS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silent Hill
    Ja tam wole na padziku. 40" tv rozjebbany na lozku i jazda:) Przy klawierze moge max 2godz wytrzymac i mi plecy siadaja:)

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  9. RGSC

    RGSC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    O kurcze, możesz napisać skąd masz te screeny ?
     
  11. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Te screeny mnie zaskoczyły :O
     
  12. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    No własnie - i kurde teraz nie wiem czy czekać na PL Arcanie na xa czy na kompie grać...
     
  13. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gothic 2 zdecydowanie najlepszą częścią serii. Z niecierpliwością czekałem na Arcanie, niestety wystarczyło, że przeczytałem kilka recenzji i zobaczyłem kilka filmików. Gra mnie na tyle zniechęciła, że nawet nie chciało mi się jej ściągać. Jak masz mocnego, to ściągaj na kompa. Zobacz sobie na yt gameplaye z xboxa. Gra bardzo się zacina, nie ma tam nawet tych 30 klatek.
     
  14. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Kurcze no właśnie, ale wiesz - czekałem na wersje PL na xa, a teraz mam mętlik, bo nie wiem czy wyjdzie czy nie :D

    Chyba, rzeczywiscie bede musial na kompie pograc.
     
  15. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    rozdzielczosc Gothica na xboxie to jest smiech na sali a fps to jest w granicach 15 fpsow, gra wyglada i chodzi okropnie na xboxsie tak wiec dont care czy to po polsku wyjdzie. Sorry ale Gothic sie nie umywa do polskiego Two Wordsa 2 nawet Divninity chodzi i lepiej wyglada
     
  16. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to chyba nie grałeś w wiedźmina 2 na padzie :)
     
  17. slonik

    slonik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    sterowanie na padzie w Gothicu jest ok ale tak jak mowilem wyzej jezeli twoj komputer jest w stanie pociagnac ja na przyzwoitym poziomie to graj na kompie, optymalizacja pod konsole strasznie kuleje
     
  18. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Potwierdzam - gra chodzi tragicznie w zależności od miejscówki na oko 10-20FPS. NIGDY nie jest płynna. Do tego rozdzielczość jest po prostu fatalna. Co najwyżej nie dawała by po oczach na 7 calowym ekranie.. Dodatkowo ma sporo bugów graficznych, jak np. sypiące się cienie. Sama gra daje radę, nie jest zła.

    O polskiej wersji można zapomnieć na konsoli.
     
  19. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Dzieki wielkie Panowie, przekonaliście mnie :D
     
  20. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie grałem i nie zamierzam hehe. Jeszcze czego. W pecetowe gry na padzie grać ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum