1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Army of Two 40th day nowe wave ?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez damiano193, Styczeń 9, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Elo jest juz do sciagniecia gra zobaczcie jaki zrzut z abg

    [​IMG]

    czy to nowy wave czy co ? :O
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bajol21

    Bajol21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Underground
    Przecież pisze że wave 4
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wave 4,5 :) podobnie jak l4d2.
    pfi z wave 4 a video z wave 5
    spokojnie odpala na ix 1.61
     
  6. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jezeli L4D2 po zpaczowaniu mi odpaliło na ixtreme 1.4 to tym razem też sie uda?
    bo jakis dziwny ten log,pierwszy raz widze taki ;]

    powie mi ktos ocb w tym kawalku tekstu o 1.4 czyli to caution na żółto ??
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko będzie ok
     
  8. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to moze tak przy okazji spytam,jesli chciałbym zmienic firmware napędu a mam popaczowane gry do wave 2 bo paczowalem dla ixtreme 1.4,to czy jest taka przeróbka ktora odpali mi te popaczowane gry?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX 1.6NS
     
  10. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to super tylko teraz ostatnia kwestia,do nowych gier trzeba uzywac activate iso?
    czy jak to wygląda?
    bo nie chce zmarnowac tylu gier ktore mam spaczowane pod 1.4
    jak naraze wszystko działa,tylko boje sie ze w przyszłosci bede musiał zmienic
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zrób przeróbkę iX 1.6NS i nie musisz się martwić grami patchowanymi, nowymi czy starymi. DZIAŁA WSZYSTKO!
     
  12. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    napisze wam czy działa na ix 1.6 bo mam juz 50% pobierania :)
    jutro przed połódniem albo z samego rana (pierwsza, drugra)
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dzięki patchowaniu albo activate.iso pójdzie
     
  14. pietrasz

    pietrasz Guest

    Wave 6 90% potwierdzone!!

     
  15. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak się przerobić ~360wavepatcherem na wave3, będzie ok?
     
  16. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tak, wszystko tak samo jak w przypadku l4d2.
     
  17. lovemyway

    lovemyway Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    A jak przerobię ręcznie zamieniając video.iso i pfi.bin to też pójdzie na wave3? Domyślam się że 360wavepatcher działa na takiej właśnie zasadzie jednak wolałbym się upewnić. Jestem zielony w tym temacie a to dla mnie bardzo ważne, nie potrzebuję nowych wersji przeróbek konsoli :)
     
  18. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak
     
  19. mosca

    mosca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po spatchowaniu na Wave 3 pyta o aktualizację - czy po aktualizacji nie stracę możliwości nagrywania na HDD?
     
  20. pietrasz

    pietrasz Guest

    jak nie masz podłączonej do neta to nie stracisz :D
     
  21. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    wgrałem patcha video i pfi przez agbx360 i gra śmiga bez active.iso :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum