1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Army of two: 40th day

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez domate, Styczeń 15, 2010.

  1. domate

    domate Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy da sie zmienic kamere na pozioma bo nie moglem znaleźć takiej opcji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sam bym się tego dowiedział ale widzę że temat umarł na pionowo podzielonym ekranie nie da się grać wolałem jedynkę jak był ekran podzielony poziomo producent gry powinien dać opcję do wyboru a może jest tylko ja oślepłem ?
     
  4. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    mhmm, powiem wam ze to jest dosc dziwna sprawa, bo ostatnio odpalilem army of two i gralem na ekranie podzielonym... POZIOMO... Podejrzewam ze gra dostosowywuje dzielenie ekranu w zaleznosci od monitora. (gram na 17calowym LCD 4:3) Moze gra sie automatycznie dostosowywuje i na monitorach 16:9 dzieli ekran pionowo a przy 4:3 poziomo.
     
  5. luksus

    luksus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tej grze nie da się przestawić ekranu jesteśmy skazani na ekran poziomy :/
     
  6. luksus

    luksus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tej grze nie da się inaczej ustawić ekranu niestety tak zrobili grę.
     
  7. Dzajniak

    Dzajniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mnie gra odpala się podzielona pionowo. Podejrzewam, że jest to kwestia kabla. Ja gram na kablu HDMI. W innych grach, zmieniając kabel na standardowy, zmieniał się podział ekranu z pionowego na poziomy, np. w Borderlands.
     
Wczytywanie...

Poleć forum