1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Army of two, Dantes inferno - problem z aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez btk, Luty 21, 2010.

  1. btk

    btk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    moj problem polega na tym iz z podlaczonym dyskiem twardym nie moge odtwarzac Army of Two 40th day i Dantes inferno, - wyskakuj info o aktualizacji.
    Dasha 8955 mam juz zainstalowanego, wiec wersja nie jest przyczyna.
    Jakies sugestie jak odpalic te gierki z dyskiem?
    Z tego co wiem nie moge przeinstalowac tego samego dasha ani wgrac wczesniejszego. Posiadam iXtreme 1.6 no stealth.

    Za wszelaka pomoc z gory dziekuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    ja tak miałem z army of two, że chciało aktualizacje i jak brałem ok to wyskakiwał błąd płyty- ściągnij aktualizacje najnowszą ze strony M$ wgraj na pendrive, a jak nie masz to na cd i zainstaluj - po tym gierki będą normalnie śmigać.
     
  4. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    Ten sam problem tylko że z AvP. Zrobiłem tak jak kolega wyżej mówił ale nie czytał płyty ani pena. Mam po prostu tego samego dasha co aktualnie jest do ściągnięcia.
     
  5. btk

    btk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak juz pisalem mam najnowszego dasha, a wgrac ponownie tego samego sie nie da. Jakies inne sugestie ?
     
  6. btk

    btk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze usunięcie folderu $SystemUpdate z obrazu gry by cos dalo ?
    Jakim programem mozna by bylo tego dokonac? bo podejrzewam ze standardowymi programami do obrazow to niebardzo.

    A moze usuniecie $SystemUpdate z dysku konsoli by cos dalo (jezeli tam wogole sie znajduje ;p) Jesli tak to jakim programem ?

    Bardzo bym prosil o wypowiedz kogos kto sie orientuje w temacie dashboardow.

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum