1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

army of two - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Radzio-, Sierpień 16, 2010.

  1. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Dzisiaj kupiłem tą właśnie gre i mam problem. Gdy chce włączyć splet- screen to pisze, zeby podłaczył drugiego pada, a pady są podłączone. Wcześniej jak grałem w demo oraz demo 40th day to było normalnie. Co może być tego przyczyną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Do niektórych gier żeby grać na splitscreen'ie należy stworzyć drugi profil. Więc spróbuj, a jak to nie to, to wpisz sobie w google i napewno znajdziesz odpowiedz ;]
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    zgadza się. Musisz być zalogowany również na drugim padzie. jeżeli nie masz drugiego profilu, to stwórz jakiś na szybko
     
  5. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    przenoszę

    Powinieneś być zalogowany na 2óch padach, 2óch profilach i będzie działać.
     
  7. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    w army of two 40th day normalnie mozna bylo grac na jednym profilu na 2 padach, w jedynce nie bylo tak samo ?
     
  8. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi się wydaje, że to coś z padem ( mam bezprzewodowy i z kablem ) i ten z kablem jest starszej generacji i moze właśnie to jest przyczyną ;d
     
  9. Dragonfirer

    Dragonfirer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma bata, aby to był problem "starszej generacji" pada... Ja sam grałem ze znajomym na padzie bezprzewodowym i z kablem - nie było żadnych problemów. Tak jak piszą wyżej, musisz być zalogowany na 2 profilach żeby gra wskoczyła na splita.
     
  10. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zalogowany na 2 padach?
     
  11. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Jeżeli grasz na dwóch padach na splet sreen to każdy pad musi być zalogowany pod jakiś profil. W wielu grach takie coś występuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum