1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Army of Two the 40 day - to wave 3...

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez PonczeQ, Styczeń 11, 2010.

  1. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Witam. Zrobiłem wszystko według poradnika programem ABGX360, aby śmigało na iXtreme 1.51, no ale po ponownym sprawdzeniu (brak neta itd) dalej mi wyskakuje na czerwono, że PFI i VIDEO is incorrect. Jak to przerobić?? Z góry dzięki za pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    obraz jest najprawdopodobniej dobrze spatchowany a ty posiadasz starą wersje abgx'a która wyszła przed wave 4 proponuje użycie innego programu do patchowania 360wave patcher. Ja przerabiam tym programem też mam ixi 1.51 i wszystko mi śmiga!! PZDR
     
  4. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Tylko pamiętaj, żeby potem już nie sprawdzać ABGX bo wszytko wróci do stanu sprzed ^^
     
  5. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Wszystko śmiga Panowie, po prostu wyskakiwał błąd, który pokazuje, że VIDEO i PFI są dodane z innego wave niż jest gra. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam...
     
  6. MLODYpl

    MLODYpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Amsterdam
    Przy odpalaniu spatchowanej gry pojawi sie komunikat o aktualizacji, trzeba ja zainstalowac z pendrive.
     
  7. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Boże, możesz sprawdzać po spatchowaniu milion razy, wystarczy że ustawisz autofix lvl na 0, czy to takie trudne ?
     
  8. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    360waves patcher i jedziesz;p Nic prostszego
     
  9. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Gra ma Wave 4 wiec jeśli nie masz IE 1.6NS lub 1.6.1 to musisz patchować do Wave 3
     
  10. Spider001

    Spider001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z w/w grą a nie chciałem zakładać nowego tematu, tak więc spytam się tutaj.

    Nagrałem na płytę Verbatim DVD+R DL w/w grę, sprawdzając wcześniej obraz w programie Abgx360 1.0.1. Mam iextreme 1.51 (lub 1.5). Po nagraniu i sprawdzeniu gra niestety nie chce się odpalić, jedynie pokazuje się menu odtwarzania filmu... czy mógłby ktoś wyjasnić krok po kroku co powinienem zainstalować/zrobić aby odpalić Army Of Two the 40th Day?

    Z góry dziękuję za pomoc i proszę jednocześnie o wyrozumiałość, gdyż w temacie tym nie jestem dobrze obeznany.
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    spatchowac do wabe jaki obłsuguje twoj ixtreme
     
  12. Spider001

    Spider001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje za zainteresowanie i odpowiedz, jednak niebardzo wiem jak to zrobic. Czy wystarczy uruchomic obraz przy pomocy Abgx360 1.0.2? Rozumiem, ze nagrana plytka jest do wyrzucenia?
     
  13. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Ściągnij najnowszego ABGX w wersji 1.0.2 przedewszystkim...w/w gram ma Wave 4 więc przez tą wersję którą posiadasz nic nie zrobisz ani sprawdzisz ..

    abgx360 - Download

    PS Możesz użyć Active.iso ..
     
  14. Karolek18Siedlce

    Karolek18Siedlce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorki ze pytam ale nei wiem jak to zrobic i jak to znalesc... jesli chce przerobic zeby chodzilo na ixtream 1.6 to czym patchowac ?? 360waves patcher
    prosze o szybkie info
     
  15. Rabfal

    Rabfal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dla sprecyzowania dodam że oficjalnie jest to wave 6 :):). 5 ma np Left 4 Dead 2...i już w nim jest prośba o aktualizację.

    Karolek 360waves patcher to bardzo prosty program wybierasz obraz gry z kompa i potem wybierasz na jaki wave chcesz przerobić i tyle cała operacja powinna trwać 5 minut. Dobrze ściągnięty program z kilkoma wersjami wave-ów powinien ważyć ok. 166 mb.
     
  16. Karolek18Siedlce

    Karolek18Siedlce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest juz taki ktory z wave 6 przerobi na wave 4?? jak tak to daj jakis link
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma wave 6 tak naprawde. dla wave patchera to wave 4
     
  18. maqczo

    maqczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    a ja mam ixtreme 1,61 i nagralem ta gre (army of two) bez zadnego patchowania i nie dziala. Na dysku na xboxie widac tylko obrazek xboxa a na kompie video_ts i audio_ts i system update.czy plyta activate iso pomoze? jezeli nie to co zrobic? prosze o szybko pomoc!!!
     
  19. Spider001

    Spider001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmodyfikwoałem obraz AoT abgx360'em 1.0.2. Rozumiem, że teraz obraz trzeba spatchować 360WavePatcherem (1.2.2) do danego wave'a - pytanie do którego? - Mam iextreme 1.5 lub 1.51...

    Proszę o pomoc.

    EDIT: czy chodzi o przejście z wave 4 na wave 3 czy wave 2?
     
Wczytywanie...

Poleć forum