1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Army of two the 40th day

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mati223332, Styczeń 28, 2012.

  1. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedawno na aukcji kupilem przerobke xbox 360 lacznie z konsola dostalem takze kilka gier (kopii) byly tam m.in. red dead redemption ,gta 4 epizod from liberty city. Wszystko pieknie chula tylko chcialem odpalic moja kopiecarmy of two the 40th day i tu jest problem moge jedynie dac odtworz dvd czy ktos wie dlaczego tak sie dzieje odrazu mowie ze niemam pojecia jaka mam wersje przerpobki za pomoc dziekuje sory za bledy ale z komorki pisalem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Jeśli wszystko hula bez problemu tylko Army of Two nie działa to problem jest z płytką. Nagraj na nowo i nie powinno być problemu
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Prawdopodobnie masz bardzo starą przeróbkę, to dziwne że nie odczytuje Army of Two, bo Gta 4 i RDR mają taki sam Wave. Może płyta jest porysowana.
     
  5. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta na pewno nie jest porysowana ale spróbuje nagrać jeszcze raz może się uda
     
  6. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem jeszcze raz na płyte verbatim i znów to samo
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Zgadzam się z kolegą! Ściągnij nowy obraz iso i wypal. Dobrze by było wiedzieć jakie masz LT+

    Po co? Skoro wypala mu płytę to nie ma błędów CRC, poza tym Army of Two 40th.... to wave6 i działa bez patchowania i innych kosmetycznych zabaw
     
  9. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Troche poszukałem i lt mam 1.4
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Kopie które dostałeś sa już przerobione pod twój ixtreme czyli na wave 2. Musisz swój obraz przerobić na wave 2 i też będzie działać. Ściągnij sobie 360waves czy coś takiego :p ew możesz w abgx ale to trochę trudniejsze
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  11. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wiec programem 360 wave patcher zmieniłem wave na 2 i dalej nic z tego lecz jak się popytałem to na tej konsoli poprzedni właściciel grał w tą grę więc moje pytanie jest jakiś poradnik do tego 360 wave patcher bo prawdopodobnie źle nagrałem tą gre
     
Wczytywanie...

Poleć forum