1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Army of Two: The Devil’s Cartel (2013) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 25, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Army.of.Two.The.Devils.Cartel.XBOX360-COMPLEX

    Ps. Pierwsza gra z dashem 16202.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Można aktualizować bez problemów? Mam LT 3.0.
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. borys602

    borys602 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zabezpieczenie CIV ?
     
  6. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    mam lt 2.0 i dash 15 coś tam, i teraz pytanie czy jak przelece programem abgx, dogram topologie i zrobie update do 16 czy gra mi pójdzie? i czy pójdą starsze gry z dograną topologią do 2.0, bo opinie są różne że ponoć starsze gry nie pójdą już że są jakieś cyrki itp. sprawdzał już kto z góry dzięki
     
  7. hacienda

    hacienda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak pójdzie dash to dash a lt to lt nic nie usunie
     
  8. Maskopatol2013

    Maskopatol2013 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie pójdzie (płyta jest nieobsługiwana)

    tak
     
  9. cwieq89

    cwieq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A próbowałeś robić restart konsoli?? Bo u mnie na przykład wystarczyło wyłączyć na chwilę konsole, po włączeniu wszystko hulało jak trzeba ;)
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  10. Łukasz Zimak

    Łukasz Zimak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrane zwykła laptopowa nagrywarka przez clone cd działa bez problemowo :D
     
  11. R@D

    R@D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem IHASEM 124D przy użyciu BurnerMaxa v0,15 na verbatiamach i gra nie daje się zainstalować na dysku, po jakimś czasie pojawia się komunikat że nie można odczytać płyty.
    Z płyty gra się uruchamia ale zawiesza się przy ładowaniu jednej misji z kampanii.
    O co chodzi? Jak mogę sobie z tym poradzić? Oczywiście nagrywane ze wszystkimi ustawieniami z "Nagrywanie gier pod LT 3.0 (Najlepszy artykuł - edycja 3)".
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Zle nagrana.
     
  13. R@D

    R@D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ok ale dlaczego źle nagrana?
    Wszystko ustawiłem jak w poradniku, płyty verbatim, komputer podczas nagrywania nie używany... Dodam jeszcze że to już kolejna gra z którą jest taki problem i druga próba nagrania tej konkretnej gry.
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wina nagrywarki i badziewia paytools.
     
  15. R@D

    R@D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha... Nagrywarkę kupiłem specjalnie do nagrywania gier i tylko do tego jej używam. Powiedziano mi że bez problemu będę mógł nią nagrywać.
    Czyli jednym słowem nic z tym nie zrobię i jedynym rozwiązaniem jest zakup kolejnej nagrywarki?
     
  16. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    kombinowanie z ustawieniami lub kupno ihas rev b z lt max. Jak gra przechodzi werefikacje to jest oki nagrana.
     
  17. R@D

    R@D Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Weryfikację w imgburn przechodzi na 100%. A mimo to występują problemy opisane powyżej... OCB? :/
     
  18. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Moze cos z laserem juz masz.
     
  19. bolo2511

    bolo2511 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgadzam sie , u mnie to samo ... troche sie wahalem z wgraniem update , ale wgralem i ... ( plyta nie obslugiwana ) sprawdzilem na kilku innych i klapa :/ ... , ale wylaczylem konsole na chwilke po czym ja odpalilem i wszystko dziala jak wczesniej i gra tez dziala bezproblemowo Army Of Two - ( juz myslalem ze znow bede musial flash'a robic ) , ale smialo mozna wgrac update dasha . Pzdr . LT + 2.0
     
  20. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    U mnie nagrane slimtypka imgburnem na tru i na xlocku na lt 3.0 nie odczytuje plytki i pozniej otworz naped ? Nagrywane jak zwykle , inne gry hulaja . Przeciez ta wstawka powinna byc dobra .Abgx all ok . Co to moze byc ?
     
  21. gambit29

    gambit29 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Clonemcd nagraj lub wina plyty badziewnej. Gra dziala na zwyklej nagrywarce.
     
Wczytywanie...

Poleć forum