1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Artykuł

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ontoru, Kwiecień 9, 2011.

  1. ontoru

    ontoru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie czy mógłby mi ktoś dać linka do artykułu jak zauktualizowac xboxa z ixtrema 1.6 czy cos takiego (nie znam sie za bardzo) na to takie LT + bo podobno jest mozliwosc gry w siecie i nie miec bana czy to prawda??/
    A i jeszcze jedno pytanie jako świerzak czy jest mozliwosc cofniecia przeróbki. dodam jeszcze że korzystałem z szukaj lecz nie mogłem sie doczytać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. exmorf

    exmorf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przede wszystkim jaki masz napęd ?? Pewności nigdy nie będziesz miał ,że nie dostaniesz bana, jest możliwość cofnięcia w twoim przypadku jeśli nie posiadasz już oryginalnego flasha to po zrobieniu kopi twojej obecnej czyli 1.6 możesz z powrotem ją wgrać .
     
  4. ontoru

    ontoru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naped mam lieton czy jakos tak nie wiem dokłądnie

    mam xboxa slima jasper 2009 rok
     
  5. exmorf

    exmorf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak masz slima to nie możesz mieć ixtrema 1.6, bo slimy od wczoraj są dopiero złamane i to tylko lite-on'y 9504, na pewno masz slima ? może mylisz z elite ?
     
  6. ontoru

    ontoru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no własnie kurcze juz tak dawno nie byłem w temacie ze zapomniałem ze slimy to te takie z swiecaca obudowa(błyszcza) a ja mam elita
     
  7. ontoru

    ontoru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec jak tam da sie cos z tym fantem zrobic i rok 2010 sorrki za błedy ale teraz postanowiłem sobie odswizyc info o xboxie
     
  8. exmorf

    exmorf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak da się zrobić tylko pytanie czy dasz sobie radę :) jeśli masz pojęcie o komputerach to dasz rade a jak nie to lepiej komuś daj co się na tym zna, w dziale Firmware napędów masz wszystko opisane zobacz jaki masz model napędu i znajdź odpowiedni poradnik nie ważne że masz już przerobioną :) powodzenia
     
  9. ontoru

    ontoru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na komputerach znam sie troszeczke bardziej na internecie bo robie strony interentowe lecz zobacze co tam jest z tym komputerem moze sobie poradzę 15 lat zycia z czego 9 z komputerem to zobaczymy dzięki za odp
     
  10. ontoru

    ontoru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jednak sobie nie poradzę i widzę ze to jakieś sprzety trzeba mieć a powiedz mi jeszcze jedno czy da sie cofnąc przeróbke i jak to zrobić jakis tutek
     
Wczytywanie...

Poleć forum