1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Asasins creed 2 brotherhood czy pójdzie na moim dashu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosa931993, Sierpień 13, 2011.

  1. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć wszystkim mam do was bardzo dla mnie ważne pytanie otóż mam dasha :12625 w swoim przerobionym slimie 250gb ,przeróbka ixtreme 1.9 i chciałbym sie spytać was doświadczonych graczy czy pójdzie mi gierka Asasins creed 2 Brotherhood i czy będę musiał pachtować bo skończyły sie płytki w moim sklepie i zostały mi sie 2 płytki i nie chce zmarnować żadnej i dlatego tutaj te pytanie, dziekuje wam z góry za pomoc :) Miłego dnia .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    albo AC2 albo AC Brotherhood... mniejsza o to, przepuść przez ABGX aby dograł najnowsze patche nagrywasz i grasz.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zaktualizuj dash do 13146 i sprawdź obraz abgx. Będzie działać.

    Wprowadzasz go w błąd. Przecież napisał, że ma starszy dash, a program dogrywa pod ostatni. AC2 i ACB, to jest "trochę" różnica, więc nie wiem, co miałeś na myśli pisząc mniejsza o to...
     
  5. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ale jak zaaktualizuje dasha to przeróbka sie skasuje i amen . Raz kozie śmierć sciągne polską wersje spat****e programem 360 games patcher i puszcze przez abgxa i myk .może coiś z tego będzie ;p
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kur...Nic się nie skasuje!
     
Wczytywanie...

Poleć forum