1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Asassin's creed

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez greg1652, Październik 29, 2015.

  1. greg1652

    greg1652 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2015
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Czy asassin creed rogue można nagrać metodą burnermax czy trzeba ihashem? Posiada zabezpieczenie civ? I czy rogue była ostatnio najnowsza wersja na Xbox 360 czy unity?

    Wysłane z mojego OV-Vertis-01 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    O Unity to zapomnij na starej generacji.
    To nie ma CIVa
     
    greg1652 lubi to.
  4. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Rogue na 360 unity na Xone,nagrasz zwykłą nagrywarką.
     
    greg1652 lubi to.
  5. greg1652

    greg1652 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2015
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli mogę nagrać normalnie na nagrywarce metodą burnermax tak?

    Wysłane z mojego OV-Vertis-01 przy użyciu Tapatalka
     
  6. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
  7. greg1652

    greg1652 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2015
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok dzięki za odp.

    Wysłane z mojego OV-Vertis-01 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum