1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assasin 2 nie po polsku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidos171, Luty 25, 2010.

  1. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dlaczego ??? assasin 2 która miała byc po polsku jest po rosyjsku ?????????????
    czekam na opowiedz szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!! z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    zmien ustawienia regionalne i jezyk konsoli na polski
     
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ta gra nie ma multilanguage, więc kolega pewnie kupił/ściągnął ruską wersję będąc przekonanym, iż jest to polska wersja i został wydymany.
     
  5. Kylar_____

    Kylar_____ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chwaszczyno/Gdańsk
    a w ogóle to warto to kupić???
     
  6. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    "Został wydymany". Strzał w 10-tkę. :DD
     
  7. Isotake

    Isotake Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta gra nie ma multilanguage, więc kolega pewnie kupił/ściągnął ruską wersję będąc przekonanym, iż jest to polska wersja i został wydymany.

    Sorki za skopiowanie posta ale mam takie same zdanie... .
     
  8. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    To dla wszystkich wypowiadających się, a nie znających dobrze problemu http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7327985.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum