1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin Brotherhood PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michas19, Grudzień 22, 2010.

  1. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam właśnie wypaliłem płytkę z tą gierką. Mam konsole przerobioną na Ixtreme lt 1.2.
    Gdy wrzóciłem płytkę do napędu wyskoczyło mi coś o aktualizacji. Zgodziłem się. Po zakończeniu tego procesu, chciałem odpalić grę i wyskoczył mi taki błąd "Nie można odczytać płytt" Co jest tego przyczyną. Nie przerabiałem WAVA bo nigdy nie musiałem. Czy to jest wina złego Wave??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Podstawowy Błąd. Włożyłeś Do Xboxa grę z Nowymi zabezpieczeniami i oflagowałeś sobie Konsolę. Ap25 - Tak to się nazywa. Przykro Mi.
     
  5. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może nic ja też wsadziłem kiedyś bez lt+ to samo "wyczyść.. " sprawdziłem xvallem i nie miałem flagi ?! teraz normalnie gram na live ;)
     
  8. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli oflagowanie to jest po ty zebym a automatu po podlączeniu pod LIVE dostaje Bana.
    A jak nagrać tego Assasina już 2 płytki popsułem
     
  9. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Jeżeli podłączysz się do Xboxlive, to Dostaniesz Bana. Jak Wgrasz Sobie LT+ Do napędu i Przerobisz Obraz Płyty ABGX 1.0.5 Tak Aby wszytkie komunikaty (łącznie z AP25) były na zielono i potem wypalisz ten obraz na płytę i odpalisz na Xboxie to Powinno ci zadziałać. Powinnieneś najpierw Wgrać LT+, potem Zaktualizować Konsolę, i przerobić obraz Gry przed Włożeniem do Xboxa. To Jedyna Rozsądna Droga Działania. Ja tak Zrobiłem i Wszystko śmiga Jak Złe. Jeśli pomogłem, Podziękuj.
     
  10. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli mam konsolke tak jakby ponownei przerobić na soft Ixtreme LT+ ??
     
  11. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Musisz Zrobić Re-Flash napędu z Lt 1.2 Do LT+. To nie jest takie Trudne. Wystarczy płyta Główna Z Kontrolerem Sata, Odpowiedni Soft i jakiś dobry poradnik, których na tym Forum nie brakuje. Wystarczy Poszukać.
     
  12. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki bardzo za pomoc. WESOŁYCH ŚWIĄT
     
  13. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wesołych :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum