1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assasin credd revalations flaga czy nie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez bankai, Listopad 28, 2011.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam problem kupilem konsole w wakacje nie przerobiona! ostatnio chce zagrac w assa.. (dobrze nagrany) i nie dziala , bylo juz kilka tematow o tym byc moze mam zla przerobke ,znaczy facet w serwieise zle zrobil poczekam na lt3.0 i tyle ,ale chodzi mi o cos innego.

    1 Mozna usunac przerobke??
    2 Kupilem nie przerobiona konsole czy wczesniej mogla byc przerobiona i dostac flage??


    pozdr:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pomoze ktos:D?

    a i czy jak ja przerobilem (a wydaje mi sie ze to 1 raz dla tej konsoli) ale czy jak ja przerobilem to nadal ma flage?
     
  4. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a i sory ze post pod postem ale konsola na live nie byla przenjamniej nie od kiedy ja ja mam czyli jakies pol roku moze kiedys inny wlasciciel
     
  5. wiatek

    wiatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pewno nie masz lt 2.0 ;D lub podpinałeś do neta od czasu tych cichych aktualek z m$ ;D a flaga raczej niee ;d kumple graja po 2 lata na piratach online i nikt bana nie załapał ;d i nie załapiesz bana jeśli nie podepniesz ją pod net ;D
     
  6. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no nie cichej nie bylo bo na live nie wchodzilem . ale czytalem ze jak ma sie flage (a niewiem czy mam czy nie) to nie dzialaja xgd3
     
  7. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dalej no :p piszcie cos to wazne:p HELP
     
  8. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Flagi ofline nie dostaniesz przeróbke da się usunąć polecam (Nie popełniaj mego błędu) jeżeli była używka to mogła ale ty nic o tym nie wiesz i jak poleci ban to z ryjem na allegrowicza POMOGŁEM PODZIĘKUJ
     
  9. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no dzieki:D heh przerobie na lt3.0 bo byc moze zla przerobka no bo ap2.5 chodzi tylko xgd3 nie chca.Zrobie lt 3.0 i zobaczymy
     
  10. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aaa jeszcze jedno no zaluzmy ze mam flage jestem caly czas ofline NO MAM FLAGE ZALUZMY to beda dzialac gry xgd3?
     
  11. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Oczywiście poleca także zrobienie RGH (Coś jak JTAG) już nigdy uakualniania flashu
     
  12. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to beda dzialaly xgd3 jak mam flage to oczywisice zalozenie
     
  13. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Tak będą działały bez problemowo to nie ma nic do żeczy
     
  14. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok to lajt czyli jak mi niechodzi ta gra to mam zle lt i gitara przerobie na 3 i juz :p dzieki masz piwo:p
     
  15. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Ojtam ojtam mam 13 lat co najwyżej soczek a lt 3 wyjdzie po 6 grudnia
     
  16. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    a db nagrywałeś chodzi o .dvd i ustawienia img burn
     
  17. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak nagralem ok u kolegi dziala u mnie nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum