1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin creed 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamreal, Marzec 16, 2010.

  1. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Witam. Dzisiaj nagralem ta gierke i przy wlaczeniu pojawil sie ekran z napisami taki jak w activate, chyba juz drugi raz jak nagralem, gre spatchowalem do wave 2, wiecie moze jaka jest przyczyna tego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2597
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A na pewno masz iX obsługujący max wave2?
     
  4. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    JAki max wave 2? Mi gta 4 i battlefiled spatchowany do wave 2 z wave4 smiga elegancko a w assasinie wyskakuje tylko ekran z napisami.
     
  5. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Może obraz zepsuty?
     
  6. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Hmm.. w abgx wskazywalo wszystko na zielono i jakies 2 na zolto wiec chyba nie
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    Moze po spaczowaniu na wave 2,
    popelniles blad i przepusciles te juz spaczowana gre przez abgx
    a on naprawil obraz do oryginalnego wave?
    Jaka predkość nagrywania,jakie płyty(marka)?
     
  8. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Nie przepuszczalem, pamietam o tym, verbatim i emtec predkosc 1x
     

Wczytywanie...

Poleć forum