1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin creed 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamreal, Marzec 16, 2010.

  1. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Witam. Dzisiaj nagralem ta gierke i przy wlaczeniu pojawil sie ekran z napisami taki jak w activate, chyba juz drugi raz jak nagralem, gre spatchowalem do wave 2, wiecie moze jaka jest przyczyna tego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A na pewno masz iX obsługujący max wave2?
     
  4. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    JAki max wave 2? Mi gta 4 i battlefiled spatchowany do wave 2 z wave4 smiga elegancko a w assasinie wyskakuje tylko ekran z napisami.
     
  5. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Może obraz zepsuty?
     
  6. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Hmm.. w abgx wskazywalo wszystko na zielono i jakies 2 na zolto wiec chyba nie
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    Moze po spaczowaniu na wave 2,
    popelniles blad i przepusciles te juz spaczowana gre przez abgx
    a on naprawil obraz do oryginalnego wave?
    Jaka predkość nagrywania,jakie płyty(marka)?
     
  8. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Nie przepuszczalem, pamietam o tym, verbatim i emtec predkosc 1x
     
Wczytywanie...

Poleć forum