1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin Creed Broterhood PL (działa na Lt+)WERSJA GLOBAL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wyczes, Grudzień 2, 2010.

  1. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Assasin Creed Broterhood PL (działa na Lt+)WERSJA GLOBAL PRZEROBIONA Z EN NA PL DZIAŁA NA LT+ prosilbym o jakies namiary na na hotfile tej wersji.z gory dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
  5. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mnie dziękuj tylko @djmietk'owi, to on wstawił obraz na hotfile.
     
  6. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    ok ale mnie naprowadziles i to sie licy mam jest pytanie odnosnie wstawki nfs Need For Speed: Hot Pursit (2010) PL.PAL.XBOX360 przez kolesia %EmoCore88 w poscie "http://xboxforum.pl/pozostale-%BCrodla-f26/need-speed-hot-pursuit-2010-a-72562-2.html#post604450' jak sadzisz jest to tez wersja gotowa do wypaleni ana lt+ cos tam pisze ze niby tak ale scren z abgx jest jakis podejrzany jsli sadzisz ze moze to byc lipa to moze masz jakies namiary na nfs Pl gotowego pod lt+
     
  7. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @EmoCore88 to solidna firma, a obraz chociaż go nie testowałem, to sądzę że będzie działał.
     
  8. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    a co sadzisz o tym screnie z axgb i braku informacji tej na zielono o weryfikacji AP 2.5
     
  9. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kwestia wersji ABGX. Screen był robiony z wersji 1.03 a ona jeszcze nie potrafi ściągnąć, ani zweryfikować czy jest patch AP 2.5 do tej wersji gry.
     
  10. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    kurde bo sciagnalem ta wersje i juz nagralem czyli co wrzucic do konsoli i jesli mam LT to pujdzie i mi nieodflaguje konsoli ale prze neta niegrac w nia??
     
  11. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak powinno pójść i nie radze grać na tej wersji po necie.
     
  12. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz mieć lt+ aby gra ruszył, a w tą wersje lepiej nie grać na live.
     
  13. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    ok rozumie na wszelki wypadek jak bede w nia gral to odepne nawet kabel od neta od konsoli ale w inne gy w te starsze co caly czas jade prze neta moge grac normalnie w sieci?
     
  14. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie no bez przesady nie trzeba odpinać neta jak się w to gra, wystarczy że nie będziesz w grze włączał trybu multiplayer i jak dla mnie starczy.
     
  15. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli starsze gry były odpowiednio spatchowane i nie miały zmienianego wave, to ryzyko bana na lt+ jest minimalne(przynajmniej jeszcze nie słyszałem żeby ktoś na nim dostał bana).
     
  16. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    zawsze przed nagraniem sprzawdzalem gre abgx360 v1.0.3 ustawionym wedlug instrukcji od nas z forum wczesniej mialem ixtreme 1.6 i gry z wyzszym wave musialem odpalac z activationem jedyna gra jaka mam sciagniete i juz byl taki obraz przerobiony na wave 3 to f-1 2010 i ta mi sie odpalalo na ixtreme 1.6 bez actiwationa
     
  17. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wszystko więc oprócz F1, powinno chodzić bez ryzyka bana na xlive.
     
  18. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    spoko dzieki za pomoc chlopaki zmykam.
     
  19. Wolfe

    Wolfe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ktoś ma jeszcze te linki od mietka do ac brotherhood? tamte padły :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum