1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin Creed Brotherhood Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rysiuii, Grudzień 2, 2010.

  1. Rysiuii

    Rysiuii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem AC:B wersje russound pisze ze smiga pod LT+.
    Posiadam Lt 1.1. Nie chce mi chodzić. Co mam zrobić aby to odpalić ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    skoro pisze ze smiga pod LT+ to jak chcesz to odpalic na LT 1.1 pomysl logicznie.Potrzebujesz zmienic soft na LT+ wtedy ruszy na 100%
     
  4. Starek

    Starek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli masz dasha 9199 to jest jeszcze ratunek.
    XBOX360 ISO
     
  5. Rysiuii

    Rysiuii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale inne wersje gdzie nie pisało, że pod LT też nie śmigały. Starek musze zmienić na starszy dash?? Wtedy pójdzie ??
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz mieć LT+. Nic innego nie da się zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum