1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assasin creed brotherhood

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sowiak92, Kwiecień 16, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sowiak92

    sowiak92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam sciagnalem ta grę i chyba oflagowalem konsole ;> czy jak kupie oryginalke to bede mogl w nia grac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No i co z tego że masz oflagowaną? Najwyzej nie zagrasz na xbox live a tak na piracie mozesz grac, oryginał nic ci nie da.
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Jak dostaniesz bana to żeby grać na XBL będziesz potrzebował nowej konsoli albo przekupić MS ale nowa konsola jest tańsza.
     
  5. sowiak92

    sowiak92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gram zawsze offline nie mam lt+ pirat nie dziala mam nowego dasha czy oryginalka mi pujdzie?
     
  6. sowiak92

    sowiak92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Nie skoro oflagowałeś konsole to nie pójdą ci gry z AP2,5.
    Tak mi się wydaje... :)
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    flaga tu nie ma nic do rzeczy....do assasina musisz miec lt+.....
     
  9. sowiak92

    sowiak92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chłopaki czy wy czytacie ze zrozumieniem chce odpalic oryginal i sie pytam czy mi pujdzie skoro wsadzilem pirata i oflagowalem konsole
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    NIE MA SENSU.....ban jest za flash napedu a nie za grę...więc nawet grając w oryginał na przerobionym napedzie dostaniesz bana.....więc nie kupuj....wgraj lt+ i graj na piracie...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum