1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin creed na xbox.com

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Jakub Kozłowski, Lipiec 20, 2011.

  1. Jakub Kozłowski

    Jakub Kozłowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Hej, wiecie może czy assasin creed(1) na Xbox.com PL - Xbox.com jest po polsku? Bo wiem, że jest polska pudełkowa wersja, ale wolałbym ściągnąć, zamiast czekać na przesyłkę ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jest po polsku :)
     
  4. Jakub Kozłowski

    Jakub Kozłowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Kurczę o co chodzi, ściągnałem ac z tej strony i jest po angielsku. Proszę o pomoc, jak uzyskać wersję PL???
     
  5. Raphael

    Raphael Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zobacz w opcjach, czy można zmienić język na PL i sprawdź w ustawieniach regionalnych, czy masz ustawione na Polskę.
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Może nie jest, AC1 był z dubbingiem z tego co pamiętam.
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak AC1 jest z dubbingiem jeśli opcje regionalne masz na Polskę to masz wersję ENG, może jakieś spolszczenie jest na xbl sprawdź.
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Assassin's Creed - Xbox.com

    Proszę bardzo
     
  9. Jakub Kozłowski

    Jakub Kozłowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    No dobra, ale wersja pudełkowa jest, i gość w 2 poście pisał że jest po polsku

    W opcjach niczego nie ma o zmianie języka :/
     
  10. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Tzn że nie ma pl języka, nie każdy co coś napisze jest to prawdą. Z tego co wiem to AC Brotherhood na xbl jest pl.
     
  11. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    Assassin Creed 1 jest po polsku ja bynajmniej taka mam w dwojce sa tylko napisy i brotherhood tez sa napisy
     
  12. Jakub Kozłowski

    Jakub Kozłowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    A assasin creed II jest po polsku na xbox.com? Nic o tym nie pisze, ale podobno od 2 części twórcy AC mieli już własną grupę od tłumaczenia na polski więc chyba powinno być ok. A potrzebuje znajomości fabuły z 1 części by grać w 2??
     
  13. arekw

    arekw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wieliczka
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum