1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin Creed Problem gra przestała działać

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kasq, Lipiec 14, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kasq

    Kasq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Mam taki problem gralem sobie dosc dlugi czas w AC az tu nagle gra przestala dzialac :/ wkladam plytke zaczyna odczytywac pojawia sie czarny ekran i nic.
    Nagralem 2 raz z obrazu i dalej to samo
    Znalazlem AC PL nagralem i tez nie chodzi
    O co moze z tym biegac ???

    Nagrywam na DVD+R DL Verbatim

    BenQ Premium i eXtreme 1.41
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian848

    Damian848 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    Poczekaj jakąś minutke lub dwie , powinna zaskoczyć - też miałem coś takiego , póżniej uruchamiało się już z miejsca. Chociaż mówisz że grałeś już i ci sie zawiesiła , wiec może to zupełnie inny problem.
     
  4. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    heh moze to wina savy'ów :p jak będziesz czekał na czarnym ekranie minutke i to niepomoze to usuń savy z AC i zobacz....
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    moj kolega mial nagrywarke LG i jak nagrywal np. na philipsach to gra potrafila chodzic 2 godziny, wylaczyl i wlaczyl konsole i juz parlamentarnie nie działała
     
  6. Pedro28

    Pedro28 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    mój kolega mniał ten sam problem.gra wypalona na liteonie tez nie chciala ruszyć pognałem do chaty po swoją wypaloną na LG i też lipa. problem leżał widocznie w czymś innym niż wypalarka stwierdziliśmy że to savy, usunął i też nie pomogło. co dziwne jak odłączyliśmy dysk twardy gra ruszyła jak by nigdy nic.i podejrzewam że u ciebie będzie tak samo.odłącz dysk i załącz grę powinna zajarzyć.
     
  7. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    Wydaje mi się że gra ma problem z ładowaniem się na napędach Benq - dziwne ale u mnie i u kolegi na benq nie chodzi a u innego znajomego który zmienił napęd na LiteOn śmiga aż miło. Dodam że ta sama płytka...
     
  8. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    ja dodam że mam benq i gra normalnie działa.... więc może bardziej to zalezy od flasha napędu (jaką prędkość wybraliśmy podczas flashu) a nie od samego napędu
     
  9. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    Reki a jaką masz prędkość napędu ? Ja mam 12x - czy to możliwe że to przez to AC nie działa ?
     
  10. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    ja mam najprawdopodobniej 8x ale niejestem pewien :p co do tego że AC niechodzi to wczoraj po przełączeniu XO do zwykłego LCD miałem ten sam problem... czkałem 5 minut gra sie nieotwiera, wziełem wyłączyłem konsole i zostawiłęm gre w napędie potem uruchamiam konsolke sprawdzam wiadomosci na XBL klikam w Dashu na Zagraj w gre i baaaa gra działa . sam niewiem czego to problem
     
  11. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    Może to głupio zabrzmi ale jeżeli problem się powtórzy a masz konsole leżącą to spróbuj ją postawić pionowo. Gdzieś wyczytałem że pomaga :)
     
  12. 00BASTER00

    00BASTER00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    Dokładnie Calis u mnie postawienie x stojaco pomaga. Jak nagram płytkę to chodzi, po ok. 2 godz wyłącze konsolę włączam jeszcze raz i lipa :-\ ale jak konsola odpocznie\ostudzi się to odpala gre normalnie w takiej pozycji jak wczesniej nie chciała :p
     
  13. mateusz_gosc

    mateusz_gosc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Assasin Creed Problem gra przestała działać

    lol macie ludzie problemy ... gra na początku zgrywa dużo do cache i za pierwszym uruchomieniem trzeba czekac naprawde długo ....

    ja też pierwszy raz panikowałem ... czekałem pare minut i myślałem że źle wypalone ... później polecili mi na forum żebym czekał tak aż będzie działac .. no to poczekałem z pare minut i nagle zeczęło działac ... później już wystarczyło czekac tylko z 2-5 sekund ...

    ostatnio znowu musiałem czekac dosc długo bo aktualizowałem jaką inną gre i widocznie cache się opróżniło (jak w GTA ) i znowu musiałem czekac pare minut ....

    ta gra już tak po prostu ma ... na początku się długo wgrywa żeby podczas gry nie było problemów z teksturami jak np. w GTA IV
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum