1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin II darmowy - wersja polska

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafklim, Lipiec 18, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rafklim

    rafklim Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,
    Ściągnąłem Assasina II z usługi Live Box za darmo.
    Niestety nie mam polskiej wersji językowej.
    Może problem tkwi w regionie zarejestrowanego konta Live Box? Niestety nie mogę zmienić regionu konta - zablokowane.
    "Wystąpił problem z przeniesieniem konta w tej chwili. Zapoznaj się z witryną Strona pomocy technicznej przy zmianie regionu, aby sprawdzić, czy jest to możliwe w Twoim przypadku, i spróbuj ponownie później."

    Nie wiem nawet czy region jest zły - jak to sprawdzić? Nie wyświetla mi regionu w informacjach o koncie . Wszystko jednak jest po Polsku !


    Czy jest jakiś sposób aby tego Assasina spolszczyć?
    Gdzie sprawdzić ustawienia regionu konta XBox Live ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam polskie konto na polskim regionie ustawioną konsolę i gra jest po angielsku. Ja nie wiem czy była wogole polska wersja językowa.
     
  4. rafklim

    rafklim Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem na forum że wielu graczy miało po Polsku !!!
    Problemem okazywało się wtedy złe ustawienie regionu konta
    Wiesz może czy po wygaśnięciu Golda, gra nadal będzie działac ?
     
  5. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    Będziesz mógł grac bez golda ;)
     
  6. rafklim

    rafklim Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak myslisz czy region mam ustawiony dobrze? skoro całe menu jest po Polsku?
    Informację o wersji Assasina II po Polsku czytałem na forum z datą wątku z 2012 roku. Tam wiele osób miało Polską wersję językową.
     
  7. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nic Ci nie da że masz region na PL lub coś innego.. Najwidoczniej nie ma polskiej wersji językowej a to co napisali w opisie to zapewne ich bład...
     
  8. rafklim

    rafklim Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No trudno,
    Dzięki za odpowiedzi.
    Rozumiem że nawet napisów po Polsku nie będzie się dało dograć?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie
     
  10. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    OK AC2 jest po anglińsku ale panowie nie ma co się martwiić AC3 jest po polsku!!!





    TROLLL heheh
     
  11. ozmatox

    ozmatox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Podepnę się pod temat...Jak najtaniej uzyskać dostęp do pobrania tej gry??? Czy zdrapka z allegro za 4.80 na 48h Live Gold Trial wystarczy? Czy trzeba wykupić minimum miesiąc 20.00zł
     
  12. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Zdrapki nie dają faktycznie golda, więc zostaje opcja tylko na miesiąc. Zdrapkę można dostać za 15zl u nas nba forum

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Trial 48 h to nie Gold... Ta zdrapka daje Ci tylko możliwość grania na multi. Żeby pobrać AC i mieć konto Gold musisz wykupić zdrapkę minimum na miesiąc.
     
  14. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Assassin's Creed II jest już do pobrania w polskiej wersji językowej. Jak ktoś ściągnął angielską to niestety musi ściągać jeszcze raz aby cieszyć się polskim (napisy).
     
    1 osoba to lubi.
  15. babiniu

    babiniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ten assassin jest z tym DLC 12 i 13 sekwencją ??
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum