1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Bursztyn1964, Maj 16, 2010.

  1. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Pobrałem z tego forum AC PL i raz gra się włacza i mogę grac a częściej się zdarza że pisze Otwórz napęd..! o Co chodzi .?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na jaka płytę nagrałeś?
     
  4. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
  5. moon

    moon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z przestrzeni kosmicznej :D
    Mozliwe ze:
    - zbyt szybko nagrales gre na plytke DVD DL
    - plyta jest brudna
    - plyta jest porysowana
    - pada ci laser
    - laser zostal zabrudzony (osadzil sie na nim poprostu kurz)
     
  6. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    -płyta nagrana jak zawsze 2,4x
    -płyta jest czyściutka
    _nie jest porysowana
    -doszłem do wniosku że to chyba laser
     
  7. Macior

    Macior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    lub southbridge na płycie głównej jak w moim przypadku.
     
  8. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
  9. Macior

    Macior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Mostek południowy (ang. southbridge) – element współczesnych chipsetów, realizujący połączenie procesora do wolniejszej części wyposażenia mikrokomputera:

    * napędów, dysków twardych (złącza IDE/ATA/SATA/ATAPI)
    * magistral ISA, PCI
    * sterownika przerwań
    * sterownika DMA
    * nieulotnej pamięci BIOS
    * modułu zegara czasu rzeczywistego

    Opcjonalnie most południowy może obsługiwać również:

    * łącze FireWire
    * łącze USB
    * złącze do sterownika RAID
    * złącze Ethernet

    W rzadkich przypadkach mostek południowy obsługuje także zewnętrzne złącza szeregowe, w tym złącza myszy i klawiatury oraz RS-232 – zazwyczaj jednak urządzenia te dołączane są do mostka południowego przez dodatkowy układ nazywany SIO (ang. Super Input/Output). Przez SIO obsługiwane są również złącza równoległe (port Centronics), łącze podczerwieni (IrDA), stacje dyskietek i Flash ROM BIOS-u.
    via. Wiki
     
  10. Malpiszon

    Malpiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
    jeśli czasami musisz kilkakrotnie wysuwać tackę i chować, i dopiero Ci znajduje płytę to pada Ci napęd(miałem identycznie) i niedługo inne gry też Ci przestanie czytać " za pierwszym razem"
     
  11. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Za 2 tygodnie mam urodziny na szczęście ;) wiec będzie kasa to wymienie napęd i będe musiał znowu przerobić bo niestety na oryginały mnie nie stać bo jeszcze nie pracuję a dla mojej mamy wydawanie na gry 100 złotych to już jest głupota więc ;/ Przeróbka ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum