1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assasin

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zelka43, Wrzesień 16, 2011.

  1. zelka43

    zelka43 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam nagralem na plytke assasin creed . ale po odpaleniu wyskakuje blad 1.oczysc plytke 2. uruchom ponownie konsole .
    co zrobilem nie tak 2 gry nagralem tak samo i wszystko dziala?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    slabej jakości płyta lub nagrywarka pada
     
  4. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    czy ty wgl. sprawdzałeś obraz w abgx360?
    Jaki model nagrywarki i jakiej firmy masz płyty?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    abgx nie jest potrzebny jak ktoś ma starsza przeróbke i raczej działa , kwestia głównie płyt i nagrywarki. mi nie które mimo że się nagraly normalnie nie działaja z powodu płyt i wina nagrywarki że nagrywa takie a nie inne
     
Wczytywanie...

Poleć forum