1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's cred 2 jezyk...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fsatrets, Wrzesień 18, 2011.

  1. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam kupiłem AC 2 przez Xbox live i mam do was pytanie czy da się włączyć jakoś polskie napisy? Bo cała grę mam po angielsku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    A widzisz gdzieś ustawieniach opcje zmiany języka ? Nie da się .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    komar jak cię packą zaraz trzepnę to zobaczysz da się da, jeśli masz region na inny niż Polski to zmień na Polski.
     
  5. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    o dzięki Altres a po drugie komar w ustawieniach masz zmianę jezyka tylko akurat niema polskiego!
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Pytanie na forum Ci go nie doda skoro go nie ma . Nie ten market .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Konsola sama wykrywa język po regionie, a zmiana języka w ustawieniach dotyczy dubbingu którego żadna wersja nie ma po daniu regionu na PL powinny pojawić się napisy PL.
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Hahahah leże, to ci się udało kolego :D
     
  9. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zreszta o ile dobrze pamietam to w wersji pl nie da sie uruchomic dcl prawda?
     
Wczytywanie...

Poleć forum