1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed 2 PL - wave 4 i SS1

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Damianos_17, Maj 31, 2010.

  1. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Siema

    Nie wiem co robić, czy czekać na dodanie pliczków do bazy abg aby było SS 2 (trusted), ale to mało prawdopodobne, a chciałbym koniecznie zagrać. Czy pathowanie do wave 2 pomoże ? Wtedy chyba będzie to teoretycznie bezpieczna wersja. Doradźcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Są napewno to znana gra i ma pół roku a patchowanie nic nieda jeszcze nie zadziała
     
  4. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Pliki są, ale nie dla obrazu gry z polskim językiem, a chciałbym zagrać po PL. Coś tam się zna angielskiego, ale nie na tyle żeby wszystko zrozumieć.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dla tych z polskim pewnie nigdy nie wyjda. W AC2 graj offline, wtedy ssv i tak nie ma znaczenia.
     
  6. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    SS zapisuje się w pamięci NAND i gdzieś jeszcze. Nie ma znaczenia czy offline czy online. Zresztą za każdą przeróbkę ma się bana ;). Za LT wcześniej czy później też.
     
  7. werek

    werek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, wiem ze do AC2 wyszly DLC z dodatkowymi dwiema sekwencjami (pomiedzy 11 a 12, tak ze 12 powinno miec numerek 14) ktore dosc przyzwoicie wpasowuja sie w fabule, mam Elite z wgranym iX 1.5, gre przerobilem na wave 2 zeby dzialala, xbox nie zbanowany, nie podlaczany do internetu, jest jakas mozliwosc zeby sciagnac i dograc te dodatki offline ?

    Wiem ze nowy dash niby odblokowuje zbanowane dyski itp, czyli jest mozliwosc ze moge podlaczyc konsole do neta, jednak te dodatki sa platne 4 i 5 euro a nie mam zamiaru sie w takie rzeczy bawic bo mimo ze gre sciagnelem a nie kupilem to i tak chore sa takie zabiegi wg mnie, ucinanie fabuly nawet dla tych co kupili i mozliwosc dokupienia reszty fabuly za 9 euro... ;-)

    A wiec czy jest mozliwosc dogrania DLC do wersji polskiej AC2 ?

    Czy pozostaje mi czekac i sciagnac Complete Edition, chociaz watpie czy bede znowu gral po to zeby te dwie sekwencje zobaczyc, a szkoda bo to chyba jedyna gra w ktorej fabula jako tako mi sie podoba (no mass effect tez ale to sci-fi a AC2 ma duzo z historii)
     
Wczytywanie...

Poleć forum