1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed 2 w abgx coś takiego:

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CaZa, Styczeń 9, 2011.

  1. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wczoraj pobrałem Assasins Creed 2 i standardowo wrzuciłem do abgx 1.0.5 i wyskoczył mi taki komunikat:


    [​IMG]

    Bawiłem się różnymi ustawieniami, zawsze to samo. Stwierdziłem że zaryzykuję i nagram. Działa. Mam LT+
    Moje pytanie brzmi: o co chodzi? Słąbo się orientuje w tym wszystkim, ale na moje oko raczej coś z tym jest nie tak, tylko co i dlaczego mimo wszystko działa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko będzie ok, ale nie odpalaj tej gry przez XBL... bo ban murowany ;] pozdrawiam
     
  4. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem ze wszystko jest ok, bo działa. I odpalanie na XBL to ostatnie co myslę. Chodzi mi o to co tam nie zaskoczyło? jakiegoś patcha nie znalazło czy ki grzyb? Drążę temat bym się nauczył wszystko rozróżniać ;)
     
  5. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    ja mogę tylko dodać taką regułkę :
    jeśli czcionka w abgx jest zielona to wszystko jest ok, złota/żółta - to nie radze grać na xbox live, czerwona - obraz nie nadaje się do wypalenia
     
  6. xbox rrod

    xbox rrod Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jaką wersje assassyna brotherhood ściągnąć na lt+
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Jeśli offline to każdą, jeśli pewną to od globala.
     
Wczytywanie...

Poleć forum