1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed 3 Fps

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez banannba12, Październik 30, 2012.

  1. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy tylko mnie sie wydaje czy plynnosc w grze jest taka sobie? czesto jak ide miastem czuje isej ak bym mial z 20 fps tak samo podczas walk jest, wina mojego sprzetu czy optymalizacji gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak na pc to slaby komp, jak xbox i grasz z plyty nie daje rady naped.
     
  4. bertrob

    bertrob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam podobnie, gram z dysku więc nie wykluczałbym po prostu słabej optymalizacji gry. Może wyczyszczenie pamięci podręcznej dysku twardego coś da
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zapewne wina gry. Xbox ma swoje lata. Sproboj ale pewnie nic nie da i moze to poprawia w patche. Ale czasy ,ze gry na xa tak pobugowane jak na pc i do latania.
     
  6. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja tez gram z dysku wiec to nie wina napedu,wyczyscilem pamiec podreczna bez zmian czyli po prostu zla optymalizacja
     
  7. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też zauważyłem że gra nie trzyma 30 fps mimo tego że grafika nie zachwyca i nie powoduje opadu szczęki.
     
  8. bertrob

    bertrob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może nie powala, ale jest poprawa w stosunku do poprzednich części, a otwarty świat też pewnie robi swoje
     
  9. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    krótko mówiąc potrzebujemy next genu ;p
     
  10. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    To prawda gra lubi chrupnac.Mam RGH i gram z dysku. Zauwazylem ciekawa sprawe- otoz po zainstalowaniu patchy gra scina mocniej niz bez.Usuncie patche czysczenie podreczniej i powinno troche pomoc.Jazda po zajecze lapki! :p
     
  11. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Hmmm.. dziwne ja nic takiego nie zauważyłem, albo mam szczęście albo nie zwróciłem na to uwagi. Dzisiaj ukończyłem właśnie główną fabułę i epilog, świetna gra :).
     
  12. niespinajsie

    niespinajsie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgadza się, największe dropy występują w miastach i dla mnie osobiście jest to czynnik, który dyskwalifikuje tę grę. Rozumiem, że jest to sandbox, a konsola posiada malutko ram'u jak na dzisiejsze standardy, ale osobiście wolałbym mieć w miarę stabilne 30 fps'ow kosztem słabszej grafiki.
     
  13. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
    mam tak jak wy :C szkoda może jakieś łaty wyjdą
     
  14. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nowy AC jest totalnie beznadziejny pod względem technicznym. Jestem już na półmetku historii i naprawdę muszę się zmuszać do ukończenia tej gry. Pełno bugów, niespójności a najgorsza jest te klatkowanie.

    ps. Czemu nie ma jakiegoś tematu gdzie można napisać swoją opinię o tej grze?
     
  15. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Taki temat możecie założyć w dziale "Encyklopedia", który jest poddziałem "Gier".
     
Wczytywanie...

Poleć forum