1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed 3 LT 2.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Kubiak007, Październik 26, 2012.

  1. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema czy grał ktoś już może i mógłby sie wypowiedzieć czy pojdzie na lt 2 bez ihasa z trikiem mp3 ? Czy wywala jak w fife 13 kariere ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. el_malpa

    el_malpa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Gram ponad godzinę i nic nie wywala. nagrywane zwykłą nagrywarką pod lt 2.0.
     
    1 osoba to lubi.
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn

    Alert Przenoszę do działu Problemy

     
  5. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Moze tu mi ktos odpisze :)

    Jak zalozyciel tematu posiadam LT 2.0. Dogralem topologie do AC3. Nagrałem sflashowanym IHASem, bez zadnych bledow w IMGBurn, uhahany wkladam plyte do napedu i "Nie mozna rozpoznac dysku" kod 03-80-00. Plyta Verbatim MKM-003. Opcje nagrywania: 2.4x Speed, Perform OPC.
    Lite-On For DVD+R DL Media – EEPROM! DVD-ROM
    Force Hyper Tuning: Enabled
    Online Hyper Tuning: Enabled
    OverSpeed: Disabled
    SmartBurn: Enabled
    Clear OPC History: Clear.

    Tak samo nagrywalem FIFE13 i dziala. Wszystko inne dziala. Co jest nie tak? Zostala mi 1 plyta a tak bardzo chcialem zagrac ...
     
  6. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie rozlaczyl CI sie przypadkiem net podczas pobiernia lub nie pauzowales ?
     
  7. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Pauzowac nie pauzowalem, a zeby internet sie rozlaczyl to watpliwe bo podczas sciagania siedzialem przy komputerze i nic takiego nie zaobserwowalem.
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    verbatim ma inne ustawienia jedynie smartburn masz miec wlaczone
     
  9. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Czyli wylaczyc Force Hyper Tuning, Online Hyper Tuning tak? Czyscic historie OPC? I rozumiem, ze speed 2.4x i z wlaczonym OPC nagrywac? :p
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    2,4 bez opc 4 z opc
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ? Force Hyper Tuning: Disabled
    ? Online Hyper Tuning: Disabled
    ? Overspeed: Disabled
    ? SmartBurn: Enabled

    ? Włącz OPC ( zakładka Write -> Page1 -> Perform OPC Before Write ).

    ? Bufor ( zakładka Tools -> Build -> Page2 -> Read Buffer Size )
    ustaw na maksymalny, czyli na 512MB.

    ? Zakładka I/O -> Page2 -> Buffer Size -> 512MB

    to pod verby
     
Wczytywanie...

Poleć forum