1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed 3 Odkrywanie mapy ??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez gajdzik, Grudzień 13, 2012.

  1. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Witam!
    Dopiero zacząłem od wczoraj Assasina 3 i chciałem się dowiedzieć, jak to jest z odblokowanie widoczności mapy, czy muszę po prostu wszędzie biegać, tak długo aż odkryję cały teren, czy jest jakiś szybszy sposób ? Jakieś pkt. widokowe albo coś w tym stylu jak w poprzednich częściach ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Emca

    Emca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Oczywiscie, że sa punkty widokowe i w Bostonie,NY i na pograniczu
     
    1 osoba to lubi.
  4. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Ok dzięki, a jak ich mam szukać ??
    Czy po prostu przechodzić misje, a po czasie same wpadną ??
    Bo na mapie nigdzie nie widzę żadnych punktów
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    po czasie beda widoczne
     
    1 osoba to lubi.
  6. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Ok, dziękuję :)
    Myślę, że temat można zamknąć!
     
  7. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Jeszcze ja dorzuce cos od siebie, wydaje mi sie ze to istotne, punkty widokowe nie odkryja calej mapy, beda fragmenty zaciemnione, najminiej mapy bedzie odkryte na pograniczu, ale wraz z postepami gry bedziesz chodzil w rozne miejsca ziwazane z misjami pobocznymi itp to jeszcze troszke sie odkryje.
     
    1 osoba to lubi.
  8. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Skoro temat dalej otwarty to nie będę tworzyć nowego i zadam jeszcze parę pytań odnośnie gry:
    Czy idzie gdzieś kupić mapy skarbów, stron almanachu, piórek itp. albo się odblokują na mapie jak się zrobi jakieś misje ??
    Jestem w 2 sekwencji przed ostatnią misją i w opcjach mapy pokazuje że mogę znaleźć 4 strony almanachu (2 mam) i 4 skarby (też 2 mam) i nie wiem jak znaleźć resztę i w ogóle czy muszę ich szukać teraz czy mogę później już jako Connor, bo nie chcę żeby później mi to przepadło!
     
  9. poverbit

    poverbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wszystkiego możesz szukać po ukończonej fabule bez żadnego problemu. Wszystkie mapy można kupić w sklepach
     
    1 osoba to lubi.
  10. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Ok, czyli tak jak w poprzednich częściach :)
    Się wolałem zapytać, bo wiem że od 4 czy 5 sekwencji się gra innym bohaterem, to myślałem, że może coś trzeba zebrać wcześniej...
    Dzięki!
     
Wczytywanie...

Poleć forum