1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed 3 PL ??

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez schaolin360, Listopad 7, 2012.

  1. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam jest wersja Assassina 3 z polskimi napisami czy nie ma ??
    Sciągnołem z peb.pl Assasina i było napisane że wersja PL
    No i sprawdzam obraz a abgx i pokazuje kilka języków w tym i język polski, a jak uruchomię grę to są wszystkie języki i tylko nie ma polskiego ;/
    Nie wiem o co chodzi, zawsze jak pokazywało polski w abgx to w grze też było ??
    Może trzeba pobrać jakąś łątkę PL z live albo nie wiem ??

    Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w ustawieniach muisz miec wybor w gl menu
     
  4. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No i jest 5 języków duubingu
    I ok 10 języków napisów, ale polskiego nie ma :(
    Jest możliwe że abgx pokazuje języki których nie ma w grze ??
    Bo pokazuje też japoński, a też go nie ma w grze !
     
  5. Luk4sPL

    Luk4sPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Abgx nie pokazuje języka napisów tylko język achievementów. Widocznie na pebie ktoś źle zrobił opis.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Kangur182

    Kangur182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Assasin's Creed 3 PL ??

    Mam oryginalną wersję i są tylko polskie napisy. Edycja specjalna z media markt.


    Wysłane z mojego Nexus 7
     
    1 osoba to lubi.
  7. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No faktycznie, archiventy są po polsku opisane, a ja byłem zawsze przekonany, że to język gry tam wyświetla :p
    A gra jest wersja Complex, a tu na forum wyczytałem że tam na 100% nie ma polskich napisów
    A da się w jakiś sposób sprawdzić obraz przed wypalaniem czy jest w wersji PL, żeby nie wypalać w przyszłości niepotrzebnie płytki ??
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Assasin's Creed 3 PL ??

    rozpakować plik iso i sprawdzic jakie są pliki jezykowe.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Luk4sPL

    Luk4sPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Albo wcześniej zajrzeć na forum :)
     
  10. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak sprawdzić jakie są pliki językowe ??

    Będę pamiętać :p
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak w menu głównym w opcjach nie masz do wyboru polskiego to nic nie zrobisz.
     
  12. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To wiem :p
    Tylko chodzi mi o to czy da się w jakiś sposób sprawdzić ściągnięty obraz iso czy jest to polska wersja czy nie, jeśli tak to jak ?
     
  13. durki

    durki Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Assasin's Creed 3 PL ??

    Hej, ja mam podobny problem. Sciagnalem wersję complex, i chciałbym dograc polskie napisy. Mam rgh. Mógłby ktoś wrzucić dla mnie te napisy.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  14. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie ma takiej możliwości.Musisz pobrać tą wersję: Assassins Creed 3 RUS PL PAL XBOX360-X360CLUB-XBXLND
     
  15. durki

    durki Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Assasin's Creed 3 PL ??

    Oczywiście że jest taka możliwość. Prawie sciagnalem ta wersję i wtedy podrzuce tu te pliki.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum