1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's creed brotherhood błędy sektorów podczas tworzenia obrazu płyty POMOCY !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aszczeniak, Grudzień 10, 2010.

  1. aszczeniak

    aszczeniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam

    Mój problem polega na tym, że nagrałem sobie Assassina Brotherhood na płytce Esperanza (niestety). Podczas grania wywala mnie z gry z tradycyjnie wyświetlonym komunikatem żeby przetrzeć płytkę miękką ściereczką. To na bank wina płyty, która dowiedziałem się jest strasznie kiepska. Chciałem zrobic obraz płyty na dysk i nagrać ponownie grę ale już na Verbatimie. Niestety podczas tworzenia obrazu płyty wywala mi komunikaty o błędnych sektorach, teraz nie wiem czy to wina płyty ponownie, czy ta gra ma jakieś zabezpieczenia. Próbowałem CdClona, Nero, ImgBurna i nic, za każdym razem błędy. Czy a się to jakoś załatwić, czy trzeba ściągać ponownie grę ? Da się jakoś nagrać tę grę na Verbatima?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Jak nie masz gry na dysku, to raczej pozostaje ściągnąć ponownie.
    Tu widać ewidentnie winę Esperanzy, no jest jeszcze mała szansa, że coś z nagrywarką, jednak obstawiałbym to pierwsze.
     
  4. Ace031

    Ace031 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy okazji tematu o AC:B, chciałby dowiedzieć się czy nie będzie problemów z odpaleniem oryginalnej gry ponieważ w pewnym temacie wyczytałem, że użytkownicy mają z tym problem a znów w innym, że wystarczy kupić oryginał. Jeżeli ktoś zajrzy niech da znać.
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Ace031

    Ace031 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wspominam jeszcze dodatkowo, że mam flashowany napęd. Wcześniej oryginalne gry mi normalnie chodziły ale teraz jest Anty Piracy 2.5 więc wolę się upewnić. Tym bardziej, że grę zamówiłem no i nie chcę tracić kasy. Dzięki - widzę mam do czynienia z koneserem ;)
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie będzie żadnych problemów z oryginałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum