1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed Brotherhood czarny obraz

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez staticsoul, Lipiec 23, 2011.

  1. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam dostalem od kolegi kilkanascie gier w tym Assasin Creed Brotherhood. Wkladam plytke do konsoli pokazuje mi ze Zagraj w AC ale przez jakis czas po odpaleniu gry pokazuje mi sie czarny obraz, nie wiem czy to jest plyta zle nagrana czy moze byc porysowana i nie czytac konsola tej plyty.
    Jezeli jestescie w stanie pomoc to dzieki :) pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaką masz przeróbkę? Gra oryginał? Jaką kumpel ma przeróbkę?
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    I jaki dash? Nie działa, bo albo masz stary ixtreme, albo nie ma odowiedniego schematu ap.
     
  5. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak sprawdzic xtreme i dasha ?:)
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ustawienia systemu -> Ustawienia konsoli -> Dane systemowe; (nie wchodzisz tylko najeżdżasz na tą pozycję i po prawej powinno być Interfejs główny: 1.2.345678.9


    Iextreme to inaczej PRZERÓBKA. Jaką masz przeróbkę?
     
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Powiedz kiedy przerabiana była Twoja konsola.
     
  8. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przerabialem 2-3 tygodnie temu
     
Wczytywanie...

Poleć forum