1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed Brotherhood i Crysis 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bielik075, Marzec 31, 2011.

  1. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam!
    Mam iXtreme 1.61 i napęd BenQ. Wraz z CoD: Black Ops wgrał mi się dash 12416. I mam pytanie czy w powyższej konfiguracji mogę w jakiś sposób nagrać takie gry jak: Assasin's Creed Brotherhood czy Crysis 2 bez flashowania napędu. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Witam kolego Assassins Creed posiada zabezpieczenie AP 25 więc bez FLASH-u się nie obejdzie
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    crisis powinien pójść ale assasin bez lt+ raczej nie.....
     
  5. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A muszę Crysisa wave'ować czy mogę go odrazu nagrać na płytkę?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    spróbuj bez patchowania ale z activate iso.....niektorym dziala.....
     
  7. karcias

    karcias Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napiszę tutaj, bo to podobny wątek

    flashowałam napęd niedawno, bo jakieś 2 tygodnie temu, a assasin wogóle mi się nie uruchamia - jest czarny ekran i po jakichś 10 min komunikat, że nie rozpoznano płyty. Konsolę aktualizowałam ostatnio w marcu. Czy to wina złego flasha czy może raczej coś jest nie tak z samą grą? Nie mam niestety bladego pojęcia którą mam wersję flasha, bo oczywiście nie zapytałam, ale podobno najnowszą... Może jest jakiś sposób, żeby to odpalić? Wszystko inne startuje jak dotąd bez problemów...
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. karcias

    karcias Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mógłbyś mi napisać co mam w takim razie zrobić żeby odpaliła? Jestem początkująca dopiero z grami po flashu...
     
  10. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Crysis na pewno pójdzie, wystarczy użyć active iso.

    Tematów na Twój problem jest dziesiątki.

    Masz 1.61 odpaliłeś grę posiadającą zabezpieczenie A.P 2.5 (aktualnie posiada je 6 tytułów), dostałeś flage na konsole. Możesz odpalić tylko gry nie posiadające zabezpieczenia, używając active.iso nie potrzebujesz zmieniać żadnego Wave.
     
  12. karcias

    karcias Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hm no tak tylko teraz się zastanawiam czy nie wyrzucę kolejnej płyty dzięki temu, bo ja już miałam wersję z plikiem dvd, więc teoretycznie dostałam płytkę przygotowaną do nagrania - wlaczylam tylko clonecd...
     
Wczytywanie...

Poleć forum